Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 21:55

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 06 Jul 2013, 18:54
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

nije satro nego to je istina
ja samo lazem u reali
kad vidim da ide meni u korist
ali na forumu nema potreebe za tim

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 06 Jul 2013, 20:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

Dano tebe sam upoznala i jos neke(bolje da nisam),al tebe Dano volim i plizzzz nemoj me nikad odbannn sa ZVEZDARNIKA,jer ne znam a hocu
Jebes forum,znas koliko mi je stalo do foruma....a Dano znas,ono kad te stipam i lemam...i smaram i kad samo sto te ne spakujem u A4 format...e to je bitno
:)

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 09 Jul 2013, 23:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

mogu samo da potvrdim prethodni post i da dodam upoznala sam dve vrste ljudi,one koji iz vas isisaju sve dobro,ko pijavice i usput vam prebace kako je to nedovoljno,a onda...udare vas po glavi sa tim zna se na kog mislim da ne nabrajam na forumu su pa ce se naci i onu drugu koja necu da opisujem jer na ovom forumu moze da bude samo predmet sprdnje
Hocu da kazem da verujem
Postoje dobri ljudi i u V.L.u,ali ne na ovom mestu i sa njima mozes da imas bas dobar odnos
:D

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 10 Jul 2013, 17:29
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Sva si mi ti dobra [smiley2544.gif]

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 16 Jul 2013, 14:47
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

pa sad.. slovca su čudo.. sve je moguće

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 16 Jul 2013, 15:36
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Iskra...hoces nesto da nam kazes..podjeli svoje iskustvo s nama :)
o kakvim slovcima se radi ?
:D

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 12 Avg 2013, 00:15
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Ako se poznanstvo i te neke 'simpatije' iz virtuelnog prenesu u stvarni svet..Onda je moguce, pretpostavljam..Nije vazno gde je pocelo poznanstvo..
Ali ako sve ostane u okviru virtuelnog..onda je to samo iluzija stvorena u nekim momentima..mozda slabosti ili samoce i sl..
E sad..mozda ni ta iluzija nije losa u datom trenutku, ako ce posluziti da se covek trgne iz neke malodusnosti , sete u koju je upao..
Ali je vazno ne provesti mnogo vremena u svetu iluzija..U suprotnom i zivot ce nam se pretvoriti u iluziju..
Treba samo biti realan prema sebi..a i drugoj strani..

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 13 Avg 2013, 10:19
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Ja mislim da je ovdje naslov teme, pitanje ... pogresno.
Svi se slozismo da se treba prebaciti u realu. Msm bez obzira slozili se ili ne, nekako mi zdravo razmisljanje, normalno razmisljanje da ne treba nesto naci u kutiji i ostaviti da stoji tamo...to je kao kad bi nasao nesto sto ti se svidja,neku stvar,realno imas sansu da kupis ali ides svaki dan na tu stranicu ili ispred izloga i gledas tu stvar, jer uzivas samo u tome...bolesno.

Znaci bolje pitati vjerujete li da ljubav moze poceti iz virtuale? Da se umjesto u kaficu ili restoranu, utakmici ili koncertu, ljudi mogu sresti ovdje?
Upoznas ti dosta zanimljiv ljudi u ovom virtualnom svijetu, ali moze li se desiti da te neko bas toliko zaintrigira da zelis da ga upoznas i vidis jel' to to?

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 13 Avg 2013, 17:20
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

itekako

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 14 Avg 2013, 22:49
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Vise ne verujem ni u virtuelno ni u pravu ljubav van neta.
I ko me ubedi da ima barem jedna od njih, svaka mu cast. [stomitesko.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu