Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Jul 2025, 14:43

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 10 Avg 2013, 21:37
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

aj eto me...donjet cu nesto u flasi od coca cole :D

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 10 Avg 2013, 21:49
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Sta si se toliko razgolitila? Posle ces da kukas kada se budes naladila c c c

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Avg 2013, 20:36
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Ovog 11.08.2013. godine desile su se razne stvari. Pukla je cev na magistralnom cevovodu, usled cega je bez vode ostalo pola Sumadije. I to ne bi bilo toliko strasno da nije objavljeno da vodu nece imati tri dana. Bata Žex, vici ukoliko treba help. Ivana Spanovic je donela prvu medalju Srbiji na SP u atletici. Najozbiljniji kandidat za ministra finansija je diplomac sa Jejla koji je pre sedam godina bio spreman i da raznosi postu u Vladi. Dve Srpkinje, Ljubinka (49) i Dajana (20) su se prijavile, zajedno sa preko 100.000 ljudi iz celog sveta, za put na Mars u jednom pracu, planiran za 2023. godinu. Zavrsava se sabor u Guci, koncertom Gorana Bregovica. Novak Djokovic je izgubio. Selektor Mihajlovic je pozvao golmana Orlica na predstojeci prijateljski fudbalski mec, koji ce se odigrati u sredu. Kosarkasi se bore za Trofej Beograda, glupo bi bilo da ga dobiju stranci. Veciti se prepucavaju zbog jucerasnje evidentne sudijske kradje, koja se nastavila i danas. Al Kapone se brcka na plazama Budve. Za sutra je najavljeno novo prskanje nilskih komaraca, ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile. Gradonacelnik i dalje tvrdi da nema veze sa polomljenim nosem malene devojcice. Ucestvovalo je oko 150 ucesnika na Beogradskoj regati. Unuk ucitelja Zarica koji je u zoru 20. oktobra 1944. godine istrcao iz svog stana i razminirao Stari savski most, potpisao je peticiju da taj most ponese ime njegovog dede. A ja... ja sam se naspavala za sve pare i dobila svoje povrce koje sam zaboravila da ponesem nakon placanja u petak [jumping_1.gif]

Edit: e da... od odbojkasica ocekujemo jos jednu pobedu, utakmica pocinje za koji minut [jupijaja.gif]

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 17:16
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Čačić slobodan vikend proveo u šetnji gradom i kupio britvice
Bivši potpredsjednik Vlade Radimir Čačić od početka srpnja nalazi se u Valturi, zatvoru otvorenog tipa koji dopušta zatvorenicima da vikende provode s obitelji

Slika

"U zatvoru pazi što jede. Tešku hranu i onu s mljevenim mesom poput pljeskavica izbjegava.
Najdraži obroci su mu oni s puno voća, povrća i riba."

Pa dobro, ko piše ova sranja?! Kao da u zatvoru postoji švedski stol.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 21:32
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Slika

Ne pamtim da sam skoro tako gromoglasno pljeskala i galamila 48,36 sec. Bekricu majstore! Atletska staza, vetar u ledja, zauvek ostaju u nogama. Ko nije doziveo, ne zna sta znaci. Srecno u cetvrtak u 19.05h!

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 21:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Komsinica je napisao:
Ovog 11.08.2013. godine desile su se razne stvari. Pukla je cev na magistralnom cevovodu, usled cega je bez vode ostalo pola Sumadije. I to ne bi bilo toliko strasno da nije objavljeno da vodu nece imati tri dana. Bata Žex, vici ukoliko treba help. Ivana Spanovic je donela prvu medalju Srbiji na SP u atletici. Najozbiljniji kandidat za ministra finansija je diplomac sa Jejla koji je pre sedam godina bio spreman i da raznosi postu u Vladi. Dve Srpkinje, Ljubinka (49) i Dajana (20) su se prijavile, zajedno sa preko 100.000 ljudi iz celog sveta, za put na Mars u jednom pracu, planiran za 2023. godinu. Zavrsava se sabor u Guci, koncertom Gorana Bregovica. Novak Djokovic je izgubio. Selektor Mihajlovic je pozvao golmana Orlica na predstojeci prijateljski fudbalski mec, koji ce se odigrati u sredu. Kosarkasi se bore za Trofej Beograda, glupo bi bilo da ga dobiju stranci. Veciti se prepucavaju zbog jucerasnje evidentne sudijske kradje, koja se nastavila i danas. Al Kapone se brcka na plazama Budve. Za sutra je najavljeno novo prskanje nilskih komaraca, ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile. Gradonacelnik i dalje tvrdi da nema veze sa polomljenim nosem malene devojcice. Ucestvovalo je oko 150 ucesnika na Beogradskoj regati. Unuk ucitelja Zarica koji je u zoru 20. oktobra 1944. godine istrcao iz svog stana i razminirao Stari savski most, potpisao je peticiju da taj most ponese ime njegovog dede. A ja... ja sam se naspavala za sve pare i dobila svoje povrce koje sam zaboravila da ponesem nakon placanja u petak [jumping_1.gif]

Edit: e da... od odbojkasica ocekujemo jos jednu pobedu, utakmica pocinje za koji minut [jupijaja.gif]

Sve je sada u redu Kone... Jedino je voda još ''tehnička'', ali i prethodna dva dana imao sam vodu, samo sa umanjenim pritiskom. Ovi u zgradama su bili na ''suvom''.
Vidim da si organizovala pomoć, ali sve je bilo pod kontrolom ;)

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 21:43
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Drago mi je cuti, medjutim samo obazrivo. Treba sad ta vodurina da protutnji kroz cevi, da bi ponovo bila za upotrebu.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 21:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Tri rezultata o kvalitetu vode moraju biti ispravna da bi česmovača bila za piće. Do tada flaširana voda i udri... To znači da će biti za piće najranije za četiri dana...
Ma bitno je da mogu da se bućnem, ostalo ću lako...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 21:59
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Znam za te tri analize. Dobro je da su brzo pronasli i uklonili kvar. Po ovoj vrucini nije ni malo prijatno biti bez vode.

Gledaj ovu sliku sacinjene iznad Nisa pre dva dana u jutarnjim satima. Mada to nije nista novo, kod nas je redovna pojava, osim ovih dana kada je bilo previse toplo.

Slika

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Avg 2013, 22:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Komsinica je napisao:
Znam za te tri analize. Dobro je da su brzo pronasli i uklonili kvar. Po ovoj vrucini nije ni malo prijatno biti bez vode.

Gledaj ovu sliku sacinjene iznad Nisa pre dva dana u jutarnjim satima. Mada to nije nista novo, kod nas je redovna pojava, osim ovih dana kada je bilo previse toplo.

Slika

Ćuti, dobro je... Cev od 1000mm brzo locirana i zamenjena stvarno u rekordnom roku. Posao je to. Nije da je lagano

Što se tiče slike, šta treba da gledam ?
Vidim nema žive duše na slici, pa moguće da to želiš da kažeš ?
Kako je vrućina sve oterala u kuću.... [cesh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu