Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa donekle se i slazem....ne mislim sa idejama i zeljama jer je sve individualno...od osobe do osobe. Ali nekako poslije tridesete a da ne govorim cetrdesete muskarci su kao i zene na kraju krajeva zreliji i sigurniji u svoje zelje i sa manje stida ih izgovaraju ... a cim se izgovori odmah je lakse. Msm i u dvadesetim si imao neke zelje, ali sto zbog stida, nezrelosti i straha nisi ni pokusavao da ih kazes a kamoli mozda da ih realiziras. Naravno ne govorim generalno...nisu svi talvi. Ali je cinjenica da godine donose i odredjenu zrelost i slobodniji pristup sexu i sexuanim mastarijama i zeljama.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
1.da je zensko 2 da nije ,mogo dlakava ali i ako jeste ne smeta 3.da je ima nako..gde treba..da nije neki baxuz mrsavi 4.da voli biti odgore jer mi se u zadnje vreme lakse poturiti neg penjati..narocito leti 5.da dobro kuva..zasmejava..a i da je nako..dama
mojih top 5 zelja
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahaha...e tako zato ja tebe ovo ono  po potrebi i dama i divljakusa...nice Utheru nice
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
nisam bas nice al slicno razmisljamo fridrih i ja 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UP, ova peta seksualna zelja ti je savrsena ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ruku na srce Kone, sve su mu na mjestu, a peta je sve to skupa 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i cak mislim da je prvi muskarac na forumu koji je napisao tih nekih 5 zelja ostali valjda kaskaju za kreativnoscu 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa, ne bih se bas slozila. Vidis da je samoziv, sto dokazuje tacka 4.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa to je kao taj ''damski manir'' 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ahaaam, to se tako zove, dakle xexexe