Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Boss je napisao: Ja opet pokrećem vic nedelje, preuzimam poster, citat i fotografiju. Ovaj put nema zabušavanja. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) Šaljite predloge meni na pp do subote 23:00. Citat - rat Fotografija - deca Vic - životinje Poster - izvolte biti duhoviti ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif) Ja se potpuno slažem.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Videćemo, videćemo...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A da to objaviš po temama? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Šta bi ja bez tebe ? Ova tema je među aktivnim pa zato...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ja se pitam... Pa ja slučajno uđoh u ovu temu...al sam zato bila na temama takmičenje u oslikavanju, takmičenje za pesmu nedelje, takmičenje za fotografiju nedelje itd. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pametnice, mogla bi ti uzeti učešće u ovim takmičenjima i dati primer ostalima. Nešto se ne sećam da si ranije učestvovala, uz izvinjenje ako grešim. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Normalno da se ne sjećaš kad sam redovito bila među zadnjima... Sudjelovala sam u fotografiji, pjesmi nedjelje, vicu i citatu... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Normalno da se ne sjećaš kad sam redovito bila među zadnjima... Sudjelovala sam u fotografiji, pjesmi nedjelje, vicu i citatu...  Eto... ja vodim 3/4, imaš mnogo veće šanse za pobedu 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Aj mi sredi koju pobjedu preko veze... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pobogu GiGi, to se podrazumeva...
|
|
|
|
|
|