Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Koliki ti je budžet na raspolaganju? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Neograničen... meni na pameti sat, razmisliću kakav Daj neke predloge... čitamo se za 10min ako budeš tu. ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh sad...ne poznajem tvoju sestru i ne znam što voli...  Moja sestra i ja najčešće same izrađujemo poklone jedna za drugu...  Ma ne znam...možda neka knjiga ako voli čitati pa da napišeš posvetu...ili parfem (mada u tom slučaju moraš dobro znati kakve mirise preferira)...sat je također dobar poklon (možda u njenoj omiljenoj boji)... Koji rođendan po redu slavi sestra?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Poklanjao sam i parfeme i šminku, čini mi se i knjigu jedne godine... Ipak ću ja sat... 17. rođendan u ponedeljak
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...sat je sasvim dobar izbor...  A srednjoškolka je...lijepo...čestitaj joj... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A, ako me pita ko je GiGi ? ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Što ćeš reći? 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Batina simpatija ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eto...problem riješen... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sat..lijep izbor a mogao si seki i ljetovanje da uplatis 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|