Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ne ljutim se covece
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja se ljutim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu: sa GiGi, imam problema sa padežima Dobro ajde...živim ja u zgradi s liftom...zaglavit ćemo ga...pa učit padeže... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kako se mi sve brzo dogovorimo.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
To je sve do horoskopa...znam ja... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Još ću početi da verujem u to.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
I ja sam na rubu toga da povjerujem... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pogledaj kolačić sudbine, ja sam još uvek u šoku.
I kad sam već kod kolačića... ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ostalo je još samo malo...pojeli ljudi...požuri...  Idem vidjeti kolačić...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
FORUMAS:
najduhovitiji... Koja,mmm,Megi najdosadniji....Mojne.. najkreativniji... Mini i Nero,Ameno sa najlepsim nikom.. Ja sa najruznijim nikom...Radisav Oluja najbrzi prsti...Megi najsporiji... Boss svadjalica.. Hm svi pomlo,Laya,Julija,Molena,ASG najveci folirant...Hm ima ih najiskreniji...Zex,Megi najmudriji... Mad najnaivniji.. Megi,ASG najvise koristi smajlice.. Boss poceo ko blesav,Iskra,Megi najromanticniji... najodaniji...... Iskra Senki sa najvise klonova.. Pitaj Senku najradoznaliji.. Molena,Pitt ulizica... najlepsi(videli uzivo-slika).. Gigi i Naopaki najlepsi odabir avatara.. Vuki II najpopularniji forumas i forumasica (generalno ne vas stav) Pitt kud god se okrenes svi o njemu pricaju najomrazeniji fourmas i forumasica (generalno ne vas stav) dobar smisao za humor los smisao za humor ne prica nista o sebi Picard prica puno o sebi Pitt s njim/njom bi voljeli zaglaviti u liftu Ni sa kim s njim/njom bi se voljeli sresti u sauni Sa Megi,Gigi,Nikitom lako se naljuti Vuki drzak/drska ( i zensko i musko) voljeli bi postati prijatelj u reali sa:Koja,Boss,Naopaki,Ameno,Zex,Vuki,Nikita voljeli bi ostvariti intimni kontakt sa:Boze kakvo pitanje najveci diplomata:Senka intrigantan: vama najdrazi forumas:Koja,Boss za koga imate osjecaj da je lijep ciju sliku nemate:Megi i Just ko vas najvise nervira i cime:Niko ni sa cim sta mislite ko ima najvise love:Nemam pojima sta misliti ko ima puno informacija 'u sebi'(nacitan) :Mad,Vuki koga ne razumijete u postovima:Oluju ko vam je jasan 'k'o dan':Svi ko vam je 'mutan ko noc' : iz kje 'mire tri vraga vire' :Iskra,Senka,casual.. s kim bi voljeli zaigrati 'saha' :
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 26 Avg 2013, 21:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|