Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dušo moja , ko kaplja vode ti se topiš na mom dlanu jer s tobom dođe i bez tebe ode stotinu dana u jednom danu.
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Sta sad vredi tehnika, okreces tri akorda sta sad vrede svetske zvake, kad svirate narodnjake dobro jutro dzezeri
Bluza puni dzepovi, a na srcu stepovi dole ispod Slavije, kada sina savije kuci idu dzezeri
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Osjećam da si i ti nemirna kao srna gonjena preko snijega duboka
Iza moga ramena skloni se od lovaca s' oba oka sklopljena
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
U Milana nadnicara mnogo brige, malo para brine dali volim njega il' bogatog iza brega Ref. Belu bluzu suza kvasi moj Milane siromah si al' zbog tvojih ociju i vedja bogatom sam okrenula ledja Kaze meni stara nana man' se momka sirotana a ne kaze nju bogatu ko udade za mog tatu Ref. Bogat nudi rodnu njivu a siromah ljubav zivu neka njive i oranja meni treba milovanja P..ovo cu ja pevam onom Meginom komsiji sto se vratio iz Amerike i kupio njive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Vous êtes les étoiles nous somme l'univers vous êtes en un grain de sable nous sommes le désert vous êtes êtes mille phrases et moi je suis la plume oh oh oh oh oh
Vous êtes l'horizon et nous sommes la mer vous êtes les saisons et nous sommes la terre vous êtes le rivage et moi je suis l'écume oh oh oh oh oh
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ivan mnogo lepo peva Veceras stize januar sa dugim, belim nocima u zelji sam sagoreo k'o gar u tvojim ocima Nisam ti nikad priznao da si mi dane bojila od crnog belo pravila od snova stvarnost krojila Tako bih da te zagrlim i dugo, dugo zadrzim tvoj dah na mojim usnama k'o miris ranog proleca
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
A i Dasa vala pise
Stigao sam već je bila zora i umorno stresao sneg s kaputa opet sam bežao i sebe lagao al' ti si uvek na kraju puta.
Ti me čekaš uvek na kraju čaše Ti si razlog svake moje pesme Ti si trn na ruži u mom dlanu Ti si sada ono što se ne sme.
Šta sam to uradio sa sobom nemam snova sve sam tebi dao gradio u oblacima nešto da sagradim ipak nisam znao.
Tebi dajem ono što još imam samo ovo malo nežnih reči. Jedna suza, tvrda, muška olovna možda bi ti više kazala.
Evo noćas sve ti priznajem zbog tebe ja sam dosad trajao osvajao i gubio, noći spajao druge ljubio, i nisam ti pod noge pao.
Ti još ne znaš bol kad se srce otima a 'teo sam od svega samo jedno da budem jak u tvojim očima zavoli me takvog što vidiš.
Srebrom vezen broš blatom omazan. A hteo sam na neki čudan način da budem svoj i slobodan.
Evo noćas sve ti priznajem ćutanjem ljubav ti opisujem zažmuri, tako sagledaj kao odgovor samo osmeh daj.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Samom sebi ne verujem trideseta meni dodje cini mi se tek sam rodjen tako vreme brzo prodje Prodje leto trideseto godina mi zao nije nije vazno sta je bilo sad je vazno kako mi je Ja sam crtu podvukao ispod svojih trideset leta kad saberem zivot celi osta kratka mladost lepa Ovaj zivot, dragi druze kratak je k'o miris ruze tek sto zivot zamirise a mladosti nema vise ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Tvoje oci, kao zrele sljive padaju po meni tvoje oci, vrlo dobro znam napolju svice...
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Dzeni, probudilo nas more Dzeni, u zagrljaju zore Dzeni, lepoto, prosaptala si samo amore mio bla bla bla
Dzeni, i plakalo je more Dzeni, u osvit zadnje zore Dzeni, lepoto, zadrhtala si samo amore mio bla bla bla
|
|
|