|
Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
NATAŠA BEKVALAC UHVAĆENA NA DELU: EVO ŠTA U KUĆNOM IZDANJU RADI PEVAČICA (FOTO)
U svoja četiri zida pevačica se ponaša kako ona želi i obučena je baš onako kako joj je najprijatnije. A to izgleda ovako...

Mnoge pevačice i druge poznate dame ne bi bile srećmne kada bi ih neko slikao u kućnom izdanju, ali Nataša Bekvalac nije imala problem sa time. Ono što takođe javne ličnosti ne vole jeste da im fotografi "zagledaju u usta" i da ih slikaju dok jedu. Međutim, novosadska barbika, kako je mnogi zovu, stavila je pleh pun hrane ispred sebe i obučena u džemper, sa minimalno šminke na licu i vezane kose opušteno jela. Navukla je širok osmeh za objektiv i slikala se. Iako je slika starija, Nata izgleda podjednako lepo kao i danas.
 Smedia
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Đorđević pogazio principe i najavio nastup u Hrvatskoj
Bora Čorba: Ne kajem se što sam pljuvao Hrvate!

Sve je manje srpskih muzičara koji su ostali verni davnoj odluci da ne nastupaju u Hrvatskoj, a poslednji je poklekao - Bora Đorđević!
Frontmen legendarne „Riblje čorbe“, koji je početkom devedesetih prekinuo sve veze sa „lijepom njihovom“, nedavno je promenio mišljenje, a svoju odluku poverio je jednom zagrebačkom portalu. - Stvari se menjaju nabolje i to je razlog što pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata, kroz manje gradove, već velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu da definišem datum, ali u prvoj polovini sledeće godine sigurno - izjavio je Bora za „mojZagreb.info“, da bi za „Alo!“ potvrdio da se predomislio. A zašto? - Na našim svirkama uvek je mnogo fanova iz Hrvatske, a imamo i prijatelje iz te zemlje koji dolaze na naše koncerte. Svoju odluku sam promenio nedavno, na jednom nastupu gde je bilo mnogo naših prijatelja iz Čakovca. Posetio sam ih tamo i tada sam odlučio da održimo koncert u Zagrebu. Takođe, na promenu mišljenja podstakao me je nedavno jedan par iz Splita koji je imao tetovaže znaka „Riblje čorbe“. Ti ljudi su zaslužili da ne moraju da putuju na naše koncerte u druge države, već da se dobro provedu u vlastitoj - započinje razgovor Bora, koji tvrdi da se ne kaje što je svojevremeno govorio loše o Hrvatima. - Ne kajem se što sam ih pljuvao, nema razloga za to - kaže Bora. - Ja i dalje stojim iza toga da neću otići nigde nepozvan, a poziva iz Hrvatske je bilo. Sada očekujem samo jedan, onako zvaničan. Neću da nastupam tamo kao tezgaroš nego kao najbolji bend, koji će država Srbija tamo poslati - kaže frontmen „Riblje čorbe“, koji je pre samo godinu dana tvrdio da nikada neće nastupiti u Hrvatskoj. - Već sam imao blanko ponude iz tri hrvatska grada da sam upišem sumu za koju bih nastupao sa „Čorbom“. Ali neću, jer se ne radi o novcu, nego o principu - izjavio je Bora tada za „Alo!“, no izgleda da je prošlo vreme za doslednost. Đorđević pisao i antihrvatske pesme!
Neizbrisiv trag o antagonizmu Borisava Đorđevića prema Hrvatskoj jeste i njegova pesma „E, moj druže zagrebački“, koju je za vreme rata napisao i posvetio kolegi Juri Stubliću, frontmenu grupe „Film“. Ipak, Bora je tom pesmom samo odgovorio Stubliću, koji je prvi ispoljio revolt zbog rata posvetivši Bori pesmu „E, moj druže beogradski“, zbog čega su dva umetnika trajno prekinula kontakt i dugogodišnje prijateljstvo. No, i taj odnos je u međuvremenu popravljen! Oliver Dragojević jedini drži reč!
Sve do prošle godine, Dino Merlin i Oliver Dragojević bili su jedini pevači iz Bosne i Hrvatske koji su istrajavali u odluci da ne nastupaju u Srbiji, no posle Merlinovih koncerata u „Beogradskoj areni“, splitski kantautor ostao je poslednji mohikanac. Alo
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
SVADBA, SVADBA: Oženio se Dejan Matić, mlada u 4. mesecu! (FOTO)
Jedan od najtraženijih pevača narodne muzike danas je "stao na ludi kamen" sa izabranicom Jelenom Ristić, sa kojom očekuje prinovu krajem godine

Folk pevač Dejan Matić danas se u crkvi Sv. Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi venčao sa izabranicom Jelenom Ristić. Crkvenom venčanju prisustvovali su kolege-pevači Bane Mojićević i Silvija Nedeljković, kompozitor Saša Dragić i, naravno, mladoženjin brat Saša Matić. Svadbena povorka se nakon crkvene ceremonije uputila na Ledine u restoran “Hollywood”, gde je sklopljen i građanski brak.
Veselje je za mnogobrojne zvanice upriličeno na velikom prostoru restorana “Hollywood”, a mladenci su bili izuzetno raspoloženi. Mladoženja je za ovu priliku obukao svečano sivo odelo, dok je mlada imala venčanicu ispod koje se nazirao trudnički stomak. Dejan i Jelena otpočeli su vezu u januaru, posle višegodišnjeg prijateljstva. Par očekuje prinovu u decembru i, kako je budući tata izjavljivao, trenutak rođenja deteta ne može da iščeka.
- Naša ljubav se dogodila spontano, a sve što mi se na taj način zbivalo u životu bilo je lepo. Nas dvoje smo planirali bebu, tako da se Jelenina trudnoća nije slučajno dogodila. Od početka smo znali šta hoćemo, a s obzirom na to da smo se tokom dugogodišnjeg prijateljstva odlično upoznali, dileme nismo imali – izjavio je nedavno mladoženja.

Telegraf
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Vlada vara Natašu Bekvalac?
Vladimir Vuksanović se na splavu „River“ odlično zabavljao sa nekadašnjom devojkom Jovanom Švonjom
 A kao samo ste se pozdravili?! - Foto: Pixsell
Stara ljubav zaborava nema! Maneken Vladimir Vuksanović, momak Nataše Bekvalac, nedavno se provodio na beogradskom splavu „River“. I to ne s Natom, već sa svojom bivšom devojkom, manekenkom Jovanom Švonjom! Pobednik poslednjeg „VIP Survajvera“ je s njom bio u kraćoj vezi pre godinu dana, a svoje oduševljenje nisu krili kad su se sreli na Fakin’ fejmos večeri, koja se održava svake nedelje na pomenutom splavu.
- Lepo su se pozdravili i videlo se da su se baš obradovali jedno drugom. Petnaestak minuta su ćaskali, a u jednom trenutku su i zaigrali. Niko od prisutnih nije mnogo obraćao pažnju na to, jer malo ko zna da su bili u vezi - kaže Kurirov izvor koji se zatekao na licu mesta.
Njih dvoje su u više navrata su, iako su bili svako sa svojim društvom, razmenili osmehe i nazdravljali jedno drugome. Vladimir je do zaključenja broja ostao nedostupan, pa nismo uspeli da saznamo da li između njega i Jovane postoje iskre.
 Jovana Švonja Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Ovako izgleda Lepa Brena bez šminke i fotošopa!

Fotošop i scenska šminka su najbolji prijatelji zvezda. Iako važi za, još uvek, jednu od najzgodnijih, pogledajte je bez šminke i fotošopa! Lepa Brena je definitivno jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, i kao takvoj nije primereno da se u javnosti pojavljuje nesređena. Prevarila se i u jednom momentu izašla je bez trunke šminke. S borama na licu, što je i normalno za njene godine, pokazala je da vreme ipak nije stalo za nju. Ali tu su fotošop i scenske “boje” koje će sve nadonaditi! Šta vi kažete na ovo Brenino šokantno izdanje? Scandal
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
Katarina Ostojić: Najbolji seks imali smo u Indiji! Vito i ja obožavamo da vodimo ljubav na usamljenim plažama. Otkrili smo jednu takvu u Goji, na jugu Indije, a verovali ili ne, takvih ima i na Ibici Krči sebi put. Katarina Kaja Ostojić, čije su glasovne mogućnosti mnogi otkrili tek posle njenog učešća u „Velikom bratu“, sada uveliko gradi inostranu karijeru. U tome joj pomaže njen verenik, poznati svetski di-džej Džunior Džek, s kojim se trudi da putuje po svetu kad god joj to obaveze dozvoljavaju. Ona kaže da je spremna za udaju, ali da će na još dece, zbog posla, ipak morati da pričeka.
♦ Iako si imala nekoliko hitova i pre ulaska u kuću VB, tek tu se videlo da si ozbiljna pevačica! - Izgleda da je tako. Ne znam zašto su ljudi iznenađeni, ali je činjenica da sam primila puno poziva i poruka, u kojima su mi govorili da su oduševljeni mojim izvođenjem.
♦ Sada se okrećeš i inostranoj karijeri... - Pripremila sam sjajan singl na engleskom, u kojem gostuje Krejg Dejvid, jedan od najpopularnijih r’n’b izvođača. Imam ozbiljne planove. Rad na pesmi je u završnoj fazi i jedva čekam da je publika čuje. Verujem da će se i ljudima u Srbiji svideti, iako to nije tipičan zvuk koji prolazi na ovim prostorima.
♦ Maštaš li o koncertu u Areni? - Uh, o tome nisam razmišljala. Za koncert u Areni potrebna je bar decenija rada, mnogo albuma, hitova, vernih fanova... Još je rano za to, potrebno je još mnogo truda i rada.
♦ Kako održavaš uspešnu vezu na daljinu s Džuniorom Džekom? - Nije nimalo lako, pogotovo ako se uzme u obzir to što je on, kada je postao moj dečko, morao da prođe mnoge testove ljubavi, jer je bio suočen sa raznim ružnim pričama o meni. Kad god se desilo da čuje nešto ružno o meni, uvek je bio na mojoj strani i tako mi je dokazao da me zaista voli. Posle godinu dana strastvene i istinske ljubavi, vratilo mi je veru u srodne duše. Mislim da je on moja srodna duša.
♦ Da li možeš sebe zamisliti u braku s njim i sa još dece? - Vidim sebe u braku s njim a, što se dece tiče, mislim da je to najvažnija odluka u životu i da s tim ne treba žuriti. Svakako da u budućnosti želim Nikolini da rodim brata ili sestru, ali i Vito i ja smo svesni da moramo još mnogo da radimo na mojoj karijeri i da je sada vreme za to. Nikolina raste u divnu devojčicu i ponosna sam što sam potpuno sama uspela da je izvedem na pravi put, da kao samohrana majka podignem dete koje je đak sa svim peticama. Učim je da bude poštena, da poštuje starije i da bude dostojanstvena.
Težim da od nje napravim nezavisnu mladu ženu, koja zna da se čuva i da brine o sebi.
♦ Šta misliš o seksu za jednu noć? - Ne mislim o tome, ja sam žena pred udajom (smeh).
♦ Dobro, a kakav seks ti i Džunior Džek forsirate u ovom predbračnom periodu? - Pa, obožavamo seks na plažama! Naravno, nekim usamljenim, daleko od slučajnih prolaznika. Baš smo jednu takvu otkrili u Goji, dok smo uživali u čarima Indije. A verovali ili ne, takvu plažu smo pronašli i na Ibici!
♦ Planirate li još neki zajednički odmor? - Da. U avgustu ćemo posetiti jugoistočnu Aziju, pošto Vito tamo ima turneju, a krajem septembra s prijateljima ponovo idemo na Ibicu. Ostaćemo dve nedelje. Vito je iznajmio kuću i želi da ugosti sve one koji meni mnogo znače. Time me je još jednom oduševio. Njegovi su me lepo prihvatili
♦ Nedavno si upoznala i njegovu porodicu. Kakav utisak si ostavila? - Rekla bih da su me lepo prihvatili. Proveli smo nedelju dana u Bariju, gde sam se divno provela, pošto su njegovi roditelji, kao i rodbina, zaista divni, normalni i fini ljudi, i pored svega što im je Vito obezbedio. Inače, mnogo volim Italiju i s Vitom sam razgovarala o tome. Ako bih već morala da se odselim iz Srbije, volela bih da to bude Italija, a nikako Belgija, gde on sada živi.Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Željko Samardžić završio u bolnici!
Iako se trudi da živi zdravo, Željko Samardžić se u poslednje vreme izlagao preteranim naporima, zbog čega je dospeo u bolnicu!

Naime, popularnom pevaču je pozlilo prilikom odmora u Kotoru, pa je potražio pomoć od lekara u tamošnjoj gradskoj bolnici, saznaje “Alo!”. Kako je rekao izvor blizak Samardžiću, on je osetio bol u predelu srca u subotu uveče, nakon čega je njegova supruga Maja pozvala Hitnu pomoć. “Željko je imao jak bol u grudima, koji je pri tom bio praćen zujanjem u ušima, malaksalošću i trnjenjem leve ruke. Lidija je bila jako zabrinuta, ali srećom, Hitna pomoć je brzo stigla i odvezla ga u kotorsku bolnicu, gde je te noći zadržan na ispitivanju. Kada su rezultati bili gotovi, dobio je terapiju i pušten je na kućno lečenje”, kaže sagovornik i dodaje: “Željko već izvesno vreme ima problema sa zdravljem, i to sa štitnom žlezdom, ali ovoga puta to nije bilo u pitanju, pa je zbog toga urađena celokupna biohemijska analiza, kao i EKG. U nedelju, kada su sve analize urađene, lekari su se složili da pevača puste na kućno lečenje uz adekvatnu terapiju”, zaključuje izvor. Kako bi proverili verodostojnost navoda izvora, novinari lista Alo pozvali su Željka Samardžića, ali do zaključenja broja on je bio nedostupan za komentar. Sa druge strane, u kotorskoj bolnici javila se doktorka Ljiljana Krivokapić, koja je potvrdila saznanja lista. “Željko Samardžić je primljen u subotu na odeljenje intenzivne nege. Odmah su mu urađene potrebne analize krvi, kao i snimanje pluća. Kada su svi nalazi bili gotovi, dobio je potrebnu terapiju, nakon čega je napustio kotorsku bolnicu”, rekla je doktorka Krivokapić i dodala: “Njegovo zdrastveno stanje nije zabrinjavajuće, ali svakako mora da miruje i da se pridržava naših uputa. Inače, tog dana Željko Samardžić se preforsirao. S obzirom na to da su temperature izuzetno visoke, on se tog dana preterano izlagao suncu, veslao i podizao teret, na šta je njegov organizam i reagovao. Nadam se da će se gospodin Samardžić držati naših saveta, te da će biti sve u redu sa njegovim zdravljem”, rekla je doktorka Krivokapić. Svet
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Drugi medeni mesec: Jovana i Željko Joksimović uživaju na Santoriniju!

Iako je još od početka jula na godišnjem odmoru, voditeljka Jovana Joksimović je tek početkom ove nedelje otputovala na odmor sa suprugom Željkom Joksimovićem, a sada uživaju na Santoriniju. Lepo televizijsko lice i muzička zvezda morali su da sačekaju da Željko završi sve svoje obaveze u studiju i da održi zakazane koncerte pre nego što otputuju iz Beograda. On je nastupao na tradicionalnom makedonskom festivalu piva. Posle više nego uspešnog koncerta u Prilepu, Željko je sa Jovanom otputovao na Santorini gde će provesti dve nedelje u tom elitnom letovalištu. Svet
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|