| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Cek Julija jel moze bilder!? cudi me Pitt da nisi pitao je l mozes TI LJUDI POCEO JE SMAK SVETA Rekao bih polusmak polusvijeta,,,,buahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ne zagovarajte me...Imate li ili nemate?
dobro, ajde ne mora da bude ono bas bas bogat...al da bar ima dobru dusu...i jaku kicmu
Megi...Gigi..Pitt...Bos????
ajde prisetite se..mora da negde postoji neko..koga znate...a bas bi meni pasao
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia sta smatyras pod to BOGAT? kola, stan ili stoka, placevi?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: ne zagovarajte me...Imate li ili nemate?
dobro, ajde ne mora da bude ono bas bas bogat...al da bar ima dobru dusu...i jaku kicmu Ja ne zagovaram,nudim,imam par bildera na lageru,pa razmisli,,,
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia sta smatyras pod to BOGAT? kola, stan ili stoka, placevi? ma Megi..nije to ni vazno...da ima dovoljno za zivot..stan imam ja..  a da je bogat i u dusi...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Bradpresto Pitt je napisao: Julia je napisao: ne zagovarajte me...Imate li ili nemate?
dobro, ajde ne mora da bude ono bas bas bogat...al da bar ima dobru dusu...i jaku kicmu Ja ne zagovaram,nudim,imam par bildera na lageru,pa razmisli,,, par?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa dalo bi se nać nekog...koje godine dolaze u obzir? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahhaaaaaaaaahahhahahhaha Ovo ko cita mislice Forum ludaka
a imamo 4 gosta..jadni oni
PS..aj Boze pomozi mozda se neko novi registruje
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia, šta kažeš o Triletu ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da,dva tri tjelograditelja,samo pozuri,brzo ce se razgrabit kao alva,,,buahhahaah
|
|
|
|
|
|
|
|