Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jbg Nije moj tip, tako da momentalno nam se putevi razilaze:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ajde, ajde. Nemojte nikome pricati, samo se sretnite vec jednom.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nije moj tip a ni ja njegov tako da sretni se ti Komsinice ako zelis:)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pa sto morate da se srecete u tom kontekstu na relaciji musko-zenski odnosi? Ko uopse govori o ljubavnim momentima? Mozda biste postali super ortaci. Mozda ste nekakve srodne duse u tom smeru. Ili sam ja omasila temu hmm
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja bih voleo da slučajno sretnem Megi i Pikarda kako zagrljeni sede na klupici na vr' Petrovaradinske tvrđave
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pisem zato , sto se tako salimo sve vreme po forumu.
A naravno da nisam debil da ako se upoznajem sa nekim da cu gledat na to musko-zenski odnos naravno da ne bih nikada vec kao da ides sa nekim prijateljem na kafu.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žex je napisao: Ja bih voleo da slučajno sretnem Megi i Pikarda kako zagrljeni sede na klupici na vr' Petrovaradinske tvrđave A mogu i da sede, grickaju semenke i cerekaju se, ako vec nece da se grle. Izvinjavam se Megi, ne pratim sta ko pise i na koji nacin se zeza. Onda, s obzirom da smo razresili dilemu, eto prilike da se namerno susretnete ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Žex je napisao: Ja bih voleo da slučajno sretnem Megi i Pikarda kako zagrljeni sede na klupici na vr' Petrovaradinske tvrđave A mogu i da sede, grickaju semenke i cerekaju se, ako vec nece da se grle. Može...Bitno je da budu na klupici na vr' petrovaradinske tvrđave, a šta će tamo da rade neka odluče sami... Haj Kone dragi... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ali ja to ne zelim ni on tako da je i bzvz i pisati cak i u sali:)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
E pa ukoliko ne zelite, onda tu bas nisu cista posla, mozda ste ipak zacoreni :p Žex je napisao: Komsinica je napisao: Žex je napisao: Ja bih voleo da slučajno sretnem Megi i Pikarda kako zagrljeni sede na klupici na vr' Petrovaradinske tvrđave A mogu i da sede, grickaju semenke i cerekaju se, ako vec nece da se grle. Može...Bitno je da budu na klupici na vr' petrovaradinske tvrđave, a šta će tamo da rade neka odluče sami... Haj Kone dragi... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Slazem se. Petrovaradinska tvrdjava je cudo. Zdravo zivo Žex ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|