| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahhahahhha...O Bozeeeeeee..stvarno..bar 30% ljudi ovde ce me shvatiti ozbiljno...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ima li za mene jedan dečko ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma valljda ima... katalog ceo... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
pa gde mi je Megi sad?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajde Julia upali mi svetlo na kraju tunela:) a slusaj ovo setamo pre neki dan drugarica i ja, i salimo se i kazem ja njoj da treba da nadjemo neke istetovirane na motorima i poslije mozda 5 minuta setnje, ispred mene se stvore takvi tipovi neki matori, kao Bora corba obuceni i voze one harli oo majko mila reko , evo ti moje srece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
E super, da poklonim drugarici za rođendan.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: ajde Julia upali mi svetlo na kraju tunela:) a slusaj ovo setamo pre neki dan drugarica i ja, i salimo se i kazem ja njoj da treba da nadjemo neke istetovirane na motorima i poslije mozda 5 minuta setnje, ispred mene se stvore takvi tipovi neki matori, kao Bora corba obuceni i voze one harli oo majko mila reko , evo ti moje srece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi...da gi vidis samo..ima ih kolko oces...Sa sve slikama... Msm..nije to sajt za trazenje srodne duse..nego za druzenje..al vidim tu neke blogove..svako malo se neko smuva ahhahhahahahahahhaha... sedim ja malopre drugarica pored mene..i zahebavamo se...ovaj dobar ovaj nije... A u pretrazi korisnika..ima i napredna pretraga....po polu godinama i slll..pa se odma napravi selekcija... ajmeeeeeeeeeeeeeee...kako sam odlepila..
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: Ima li za mene jedan dečko ? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
joj boze..stomak me zabole koliko se smejem.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahah Julia mani se ti toga, tu gdje gledas garant sve neki manijaci drzi se ti naseg foruma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|