Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja mislim da se to zove uzimati previse vaznosti nebitnim stvarima a ne vidjeti sustinu...lakse je reci sudbina, nego priznati sebi sta je stvarni razlog.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma ti misliš da je 90%
evo, megi će ti objasnit' vi ste se "našle"
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: ja mislim da se to zove uzimati previse vaznosti nebitnim stvarima a ne vidjeti sustinu...lakse je reci sudbina, nego priznati sebi sta je stvarni razlog. Uh Moli..ne znam...samo znam da sam vremenom pocela da se plasim da bilo sta planiram..Jednostavno iz straha da ce nesto krenuti naopako.. I zato za sve uvek cekam zadnji momenat..I nicemu ne smem unapred da se radujem.. Znam da je pogresno..ali to je jace od mene...  PS..jbt..sto sam nesto postala '''slaba''..previse otkrivam sebe..al nema veze..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa svi mi pomislimo u nekim situacijama..ono prodje ti kroz glav 'sudbina je tako htjela' ali realno sudbina nema nikakve veze s tim...posebno ako vjerujes u Boga..jer si ti vjernik nekako ne shvatam da mozes vjerovati i u jedno i u drugo  ne razmsljati negativno..prepustiti se , opustiti i vjerovati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: pa svi mi pomislimo u nekim situacijama..ono prodje ti kroz glav 'sudbina je tako htjela' ali realno sudbina nema nikakve veze s tim...posebno ako vjerujes u Boga..jer si ti vjernik nekako ne shvatam da mozes vjerovati i u jedno i u drugo  ne razmsljati negativno..prepustiti se , opustiti i vjerovati  pa zavisi samo kako se izrazis...neko sudbina..ineko bozija Bozija volja..neko slucajnost.. Sudbina bi recimo sa gledista verebila nesto kao Bozija volja..nesto sto ne zavisi od nas.. Mada opet , sa druge strane , u pravu si ti, sa stanovista vere ide i ono..."Radi ispravno i Bog ce ti pomoci"...ne znam....konfuzna sam malo..sto se da i primetiti  Nisma rekla da verujem slepo u sudbinu..Verujem da u nekim situacijama postoji neka visa sila..kako god mi to nazvali...nesto na sta ne mozemo da uticemo..i sto se jednostavno desi.. Samo kazem..da splet nekih losih situacija, dogadjaaja stvari iz razlicitih svera zivota mi je uterao ''strah'' u kosti.. Prosto se plasim da planiram bilo sta...i uvek polazim sa recenicom "Ako Bog da"..Pa majar to bila i najbezazlenija stvar tipa da me neko pita ''ides li na odmor"
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ali ..da se ne bavimo teskim temama... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: ma ti misliš da je 90%
evo, megi će ti objasnit' vi ste se "našle" svako ima svoju sudbinu , je l to dovoljno objasnjenje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a vjerujem u slucajnosti....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam se odlučila slučajno sresti...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
MeGi je napisao: Picard je napisao: ma ti misliš da je 90%
evo, megi će ti objasnit' vi ste se "našle" svako ima svoju sudbinu , je l to dovoljno objasnjenje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a vjerujem u slucajnosti.... Vas dvoje biste morali, ukoliko vec niste, sto pre da se namerno (su)sretnete i da razresite dilemu ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|