| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
takvih tela mozes videti koliko hoces na bazenu ili negdje na reci
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt ja sam ti otkinula glavu nekom bilderu a medjutim videla sam d ase i Minnie potrudila idi na temu Muski atributi imaces bar 15h slave ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koja sad Minnie,a ja vam kazem da cu nauciti postavljati i rezati fotke,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pittonja šta to bi ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: takvih tela mozes videti koliko hoces na bazenu ili negdje na reci Cuj to,ja ne idem na rijeke i bazene,,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemoj da si ljubomoran ko god da nesto postavi ti odmah pises kako postavljaju tudje fotke idi bre na temu muski atributi da vidis kako te minnie obradila ostvarila ti zelju:)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nemoj da si ljubomoran ko god da nesto postavi ti odmah pises kako postavljaju tudje fotke idi bre na temu muski atributi da vidis kako te minnie obradila ostvarila ti zelju:) Nirmalno da sam ljubomoran,a ti nisi,di necu biti,oduvijek sam htio biti tjelohtpraditelj...statje....ihhiihhihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nesto stvarno nije uredu sa tvojim slovima i meni se cini da si malo popio I ja bih kao da sam Adriana Lima:)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Lima je prekrasna... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: nesto stvarno nije uredu sa tvojim slovima i meni se cini da si malo popio I ja bih kao da sam Adriana Lima:) Ne,ja sam opijen a ne pijan a to je razlika,cek ako je tebi logicno da od sedam forumasa cetvorica budu švarcenegasti i stalonasti,svaka ti cast,,buahahahah,meni to nije logicno,ali svatko ima pravu vjerovati u svoje snove...A have dream,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
buahahahah
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
|