| Autoru |
Poruka |
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A da mi preskočimo plivanje i odemo na romantičnu večericu ? Znaš ono, ja i ti, romantika, litar vina, 5-6 kg mesa (ili još bolje ribe), sedimo na terasi i ispijamo Sunce uz zalazak vina, a ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E da znaš da se tako najbrže nauči...  Najbitnije je znati se opustiti na vodi...mnogima je to problem...zbog straha se ukoče i onda tonu...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: A da mi preskočimo plivanje i odemo na romantičnu večericu ? Znaš ono, ja i ti, romantika, litar vina, 5-6 kg mesa (ili još bolje ribe), sedimo na terasi i ispijamo Sunce uz zalazak vina, a ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ajde može...al naučit ćeš ti meni plivat kad-tad! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
hoću, obećavam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nego...za večeru...koja riba? 
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
morao bih prvo da saznam šta voliš ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Od riječnih riba najviše preferiram pastrvu...  A od morskih...svašta nešto...rumbac, lastavica, plavica... 
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Smisliće Boss već nešto, samo se ti reši cimerice. ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif) idem da se pržim P.S. Možeš da se postidiš, nemoj da se uobraziš. 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobar vam dankić ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo...stidim se... Ajde...vidimo se...i budi dobar! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|