| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde da vas malo pozdravim...dobar dan želim svima prisutnima... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskrice Zahvaljujem na kavici...fino miriše... Što se radi?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi secerKO kako si....situacija s juga..kratak brif?...ipak je osmi mjesec nekad bila feragosta..kazu nema vise kriza i talijane natjerala na ljetovanje na onoj njihovoj ruznijoj strani hehe jel guzva i koga najvise ima... citam jucer britanci odusevljeni...oni su ludi za Zadarskim festivalom tako ej i krenulo ja mislim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pozdrav skoro pridošlima od tek pridošlog ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Moli Kad si već spomenula feragosto pričaju ljudi da je ove godine manje Talijana nego prije... Ali ima ljudi...plaže su krcate...Njemci prednjače....pa Australci...ali primjetih da ima i dosta Poljaka...Engleza...pa čak i Francuza...e da...i nezaobilazni Slovenci...  Sad je nedavno među turistima pravi hit bila Rapska fjera...napravili su pravi light show s onim svojim fotićima... 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: Pozdrav skoro pridošlima od tek pridošlog ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Srdačan pozdrav tek pridošlome... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znači plaža puna lepote 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa Talijana je inace manje vec zadnjih par godina...mozda 2-3 Istra mozda jos i ne osjeti, blizu je..ali onaj juzniji dio Dalmacije itekako... dole bosanci haraju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|