| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nije tu na poslu je a tek on što je senilan čest nas u zadnje vreme poseti onaj nemac kako li se zove ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hvala Iskra odlicna pesmica za dobro jutro u ove vrele dane... Molena ma sigurno je ulicna svetiljka u to vreme samo se to sviralo 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
koje to beše godine msm ta pesmica
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne znam kada je izasla ali do devedesete se slusala na svim sedeljkama i zurkama. na moru uvece po plazi prodjes a sa svih strana se to cuje
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao Ulicna svjetiljka..ne spominji mi tu pjesmu hahaha uvijek se sjetim studnetskih zabava i onih momcica s gitarama to ej bila glavna pjesma za zavodjenje..ulicna svjetiljka i krivo je more  ma idi jbm ti hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
pederske pesme..dje si moli dje si kasualni..iskra metni il da mecem
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra nije ta sigurna sam...ali da ga pitas ili kumu ili kuma...neko ce da se sjeti ne smijes to da zaboravljas jbm mu...zapisi jer alzheimer ne moze papiru nista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kad reče more setih se svadbenog putovanja hahahahah joj Boze al smo se svadjali ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
djesi medjede  jao kombinacije...medjedi i zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: kad reče more setih se svadbenog putovanja hahahahah joj Boze al smo se svadjali ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif) uh svadjanje na moru mmmmmmmmmmmmmm mirise na lude noci i zguzvane posteljine 
|
|
|
|
|
|
|
|