Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha Julia bravo ne kazu za dzabe Nema leba bez motike:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: da nadjem muza koji ce da me izdrzava da ne moram svaki dan da rintam ja vjerujem da si se ti zaebavala kada si ovo napisala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i ja isto zamisli muz je sutne, nadje drugu a ona nije navikla da radi i ne zna nista da radi onda bi nama kukala na forumu:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahhah..bravo Megi, i taj scenarij je realan. iako sam ja vise mislila na samu dosadu..dosadno je jako kad ne radis. koliko god ti tesko ustati, nekad ti posao ide na zivce, treba ti godisnji uglavnom kad ne mozes da ga dobijes..naletis i na idiote od sefova...nekako ja ne bih mogkla zamisliti da ne radim..ne radi se samo o financijskoj stabilnosti nego nekom unutarnjem osjecaju..sta znam  ali postujem svaku zenu koja ima cilj...pa makar to bio i udati se bogato 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ako neko nema posao ne znaci da nista ne radi peri,peglaj,kuvaj po 3 puta na dan, i za cas prodje dan smooooooooooooooooooooooooooor meni je dovoljno da jednom nesto skuvam i da shvatim koliko uopste nije lako biti domacica:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa stani ako kazes bogato se udati znaci da si oslobodjen i tih aktivnosti  i slazem se..nije ni malo lako biti domacica i svaka zasluzuje placu i radni staz.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaaaaaa to ono imas sluzavke i tako to de molim te vrati Juliju u realnost podhitno:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja se nisam bogato udala...ali imam sluzavku ne treba ti muz za tako nesto hehe samo dobar posao 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ti si rodjena pod srecnom zvezdom:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da jesam imala bih muza onda...jos i bogatog haha Megi sreca je tako relativan pojam 
|
|
|
|
|
|