| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
i takoooooooooooooooooooooo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Nikita je napisao: Odo ja , zelim vam lepu zabavu i prijatan ostatak ... pazite deco sta zelite mozda vam se i ostvari , tako jednom rekao neki mudar covek ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Niki..Laku noc...lepo spavaj.. a sto se tice zelja..ja vise i ne zelim..pa kad se nesto lepo desi..onda bude jos lepse jer nisam ni zelela 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Nikita nocka ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) i lep san
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 05 Avg 2013, 00:00, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
apsurdno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
misliš
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
........................
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julia je napisao: Nikita je napisao: Odo ja , zelim vam lepu zabavu i prijatan ostatak ... pazite deco sta zelite mozda vam se i ostvari , tako jednom rekao neki mudar covek ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Niki..Laku noc...lepo spavaj.. a sto se tice zelja..ja vise i ne zelim..pa kad se nesto lepo desi..onda bude jos lepse jer nisam ni zelela  Tako je ! Ja vise ne verujem ni kad mi se ostvari ... Laku noc ... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
treba verovati 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Vera Ljubav i NADA...
sve zenski rod...e jbg onda od njih tri jedna ce sigurno zahebati..
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789