| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
NikiRiki, aj ti njjemu opet objasni da nema potrebe da budes osvajana svaki dan
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Svaki dan se mora ista treba osvajat,vidis kako neznas,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Cupka osa ima i ovde na izvoz , neko vece stala sam bosom nogom ako me nije onda slog udario onda nikad ....hvala Bogu imam kremu od kojeg za 2 min prestane da boli , zedni su i toplo im pa se uvlace u ves recimo koji usput pokupis s nima zajedno ...... Mili Duso ne brigaj zna on to vece ....tj nadam se .... Bred relax ja veceras posebno sam se doterala za forum 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I zato svi koji cekate 2M i 2D,igubite svaku nadu,uzalud vam trud pjevaci(šetači),buahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Nikita,stobom imam jednu bukvicu,i sta se to u Somboru događa!?Ona ti Julija bari frajera a ti ni da prstom mrdnes,,,,hellloooo
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Ne dogadja se nista neko mrtvilo svi kidnuli na godisnji samo ja radim jos uvek ...e neka tako mi i treba kad imam posao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa da..ne moze i novce i godisnji 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Ne dogadja se nista neko mrtvilo svi kidnuli na godisnji samo ja radim jos uvek ...e neka tako mi i treba kad imam posao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislim na napad na Hrvatsko drustvo tamo,moras se boriti za svog dragog,otpuhni onu Juliju,,ihihihhi
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
pa vidi ne moze ali ja bih mogla ladno ahahahahahah nazalost ko mene pita u opste ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Večeee ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
|