| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
njena prostota nema granice danas pazi, 'komad mesa'
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahahahahhahahahahaha e jbg..vid i ove..i ona ima neke kvarne asocijacije..a ja mislila na tetetinu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
eeee odo da nahranim zivotinjke ,pa se vrcem drzte gace kad se vratim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: njena prostota nema granice danas pazi, 'komad mesa' paa jbg..Trile sta da ti kazem.... meni danas lepo...videla Picarda na forumu..i ne treba mi zameriti sto su mi sve asocijacije na sveze a mlado meso...... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja ih vec drzim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: ja ih vec drzim sto kupujes 3 broja vece.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
sta bi...napustise gosti kafanu
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nema pića, nema gostiju... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e cao svima  gdje je zapelo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ko ce ga znati
|
|
|
|
|
|
|
|