Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kažu da tamo ima više muškaraca nego cura i da je Zrće u medijima predstavljeno kao mesto gde se može lagano pronaći cura, pa momci iz unutrašnjosti ne biraju sredstva tamo da se pojave... Heh Gledao sam neku priču o tom mestu, pa se setih... Tebi je sigurno bilo cool
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa ne znam...nisam primjetila da je muške populacije bilo toliko više od ženske...  Ma bilo mi je super...al ne bih mogla taj tempo podnijeti više dana za redom... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da... Verovatno non-stop biju žurkice i svi cupkaju u ritmu mjuze... Moguće je da ima i neki chillout oko 7 ujutro, pa se uopšte i ne spava...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma tulumi su na svakom koraku...i masu stranaca na jednom mjestu ko nigdje drugdje...  Cimerice i ja...i još jedan dio ekipe našli smo se s mojim rođakom tamo...za razliku od mene, on bi mogao cijelo ljeto biti na Zrću...on je kao neki dj pa obožava slušat dj-e koji tamo dođu nastupati... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja ne bih mogao da izdržim duže od dva dana... Znam sebe... Sve je to okej, ali non-stop u pokretu... Noup... Pre sam za neku mirniju priču
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E isto tako i ja...volim povremeno otići na neki tulum, ali ne mogu tulumariti danima... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tako je... Non stop žurkice ubrzo dosade, a volim da posetim takva mesta s' vremena na vreme. Nikako u kontinuitetu više od 2 dana...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jedem smoki jooj sto sam zedna evo sada moram ustati po casu vode
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
bem ti lubenicu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hvata te pisanjac svaki miinut, je l? 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|