| Autoru |
Poruka |
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
GiGi je napisao: A lijepo je tamo.  Da i meni je lepo bas. Toliko puta sam se slikala tamo i jos uvek to radim kada idem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa da...na jesen ili na proljeće nije prevruće, ni prehladno... Jesi zadovoljan rezultatom? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Čupka je napisao: GiGi je napisao: A lijepo je tamo.  Da i meni je lepo bas. Toliko puta sam se slikala tamo i jos uvek to radim kada idem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)  I ja se tako zaljubim u neka mjesta i onda slikam svaki detalj... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
GiGi je napisao: I ja se tako zaljubim u neka mjesta i onda slikam svaki detalj...  Pa da nekako ti to dodje u naviku 
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
GiGi je napisao: Pa da...na jesen ili na proljeće nije prevruće, ni prehladno... Jesi zadovoljan rezultatom?  Kako je bilo pre sada sam prezadovoljan Zidovi su potpuno ravni, a boja se uklopila kako treba... Super je... Jedino sam potpuno ispražnjen od tih radova, pa sam danas otišao da se brčkam ne bi li povratio energiju i rashladio malo mozak
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Najbitnije da se trud isplatio i da si sada zadovoljan...  Neka si se malo opustio...zaslužio si! 
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hvala Điđi Nema ništa lepše nego kada uradiš nešto korisno i posle kada pogledaš urađeno nabaciš osmeh na lice jer si zadovoljan kako je ispalo... Sve što mogu sam, ja to i uradim... A da sam zaslužio, bogme jesam  Sutra ću opet na plivanjac
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A kamo si išao na plivanjac? 
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Blizu mene je Zapadna Morava... Idem na gradsku plažu i super mi je... Reka je čista, nezagađena od kako su hemijske fabrike propale, pa koristim... Evo, to je ovde...  .jpg)  Važno je da je na 5 minuta biciklom 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
što je lepooo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
|