| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: ljubim vas sve onako rafalno msm da pucketa po obraŠčićima piskaramoooooooooooooooo seeeeeeeeeeeeeeeeee ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) vulence ljubac ako se ne vidimo ovde lep odmor ti zelimmmmmmmmm ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ma ja to ne mogu ni zamisliti meni to nemoguca misija moguce samo u sapunicama:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra je napisao: MeGi je napisao: Iskra ti jedina imas pravo pisat na temi "Sta je ljubav" joj Megić.. ne znam šta da kazem znaš .. moj muz i ja smo se upoznali tako verovala ili ne došao mi je u kuću ( sudbina valjda) moj ujak i naš kum venčani su bili kumovi i bla bla da ne davim sad upoznali se mi tako posle dve nedelje me zaprosio, posle 3 meseca venčali i eto.. uspeli..  valjda brzo se med pojeo al dobro guramo nekako moj matori i ja ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) poslije dve nedelje je zaprosio poslije 3 mjeseca se vjencali idessssss  kazem ja da se danas mladi puno misle ako ti kazem mislićeš da lažem kad sam ocu javila da se udajem morala sam da slazem da se zabavljam 5 meseci 8 duga priča a i nije za ovde) a kad me pitao kako se preziva ja nisam znala samo sam rekla prvo slovo je D zadnje ski a u sredini ebiga ne sečam se ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
bilo je to puno jednostavnije fino ugovoriš i ćao
lijepo se upoznate na dan vjenčanja šta se imaš premišljat i razmišljat, glupost
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: ma ja to ne mogu ni zamisliti meni to nemoguca misija moguce samo u sapunicama:) Megić to je sudbina jbg imali smo svoje mladalačke ljubavi koje nisu uspele i tako šta znam
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nije znala ni kako se preziva hahahaha..e pa to je onda stvarno bila ljubav
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Picard je napisao: bilo je to puno jednostavnije fino ugovoriš i ćao
lijepo se upoznate na dan vjenčanja šta se imaš premišljat i razmišljat, glupost Doco zekiš..aaaa. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
sad valjda zna imala je 28 godina da nauči prezime 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Picard je napisao: sad valjda zna imala je 28 godina da nauči prezime  oo daaa znam i te kako zapamtiO i ja al i dan danas brkam dal je 57 il 58 godište utepaće me moj hazbend više al djabe ne pamtim ja to ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa realno gledajuci....ni ja ne pitam dugo za prezime nekako ... sta me briga jbt kako se prezivas ali ako bih se planirala udati..pa zanimalo bi me da vidim kako cu se prezivati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|