| Autoru |
Poruka |
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
casual je napisao: Molena bas je gotivna pesma sto si je postavila  hehehe moram ja još puno učiti
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: Iskra ti jedina imas pravo pisat na temi "Sta je ljubav" joj Megić.. ne znam šta da kazem znaš .. moj muz i ja smo se upoznali tako verovala ili ne došao mi je u kuću ( sudbina valjda) moj ujak i naš kum venčani su bili kumovi i bla bla da ne davim sad upoznali se mi tako posle dve nedelje me zaprosio, posle 3 meseca venčali i eto.. uspeli..  valjda brzo se med pojeo al dobro guramo nekako moj matori i ja ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
msm mlOgo sam se raspričo bolje da stavim katanac na usta ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
to su tada još bili oni brakovi na ugovaranje, je l'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma ne mogu Iskra...nema smisla  Uglavnom, velika je i golema stvar provesti s nekim 28 godina..buditi se s njim svalo jutro...doslovno ili onako, nije ni vazo..svaka cast. casual je napisao: Molena bas je gotivna pesma sto si je postavila  pa to je ova sto si mi je na pp poslao hehehe.. Picard Picard 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
auu Mo. šta mi radiš oš prste da pojedem sad ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskra je napisao: MeGi je napisao: Iskra ti jedina imas pravo pisat na temi "Sta je ljubav" joj Megić.. ne znam šta da kazem znaš .. moj muz i ja smo se upoznali tako verovala ili ne došao mi je u kuću ( sudbina valjda) moj ujak i naš kum venčani su bili kumovi i bla bla da ne davim sad upoznali se mi tako posle dve nedelje me zaprosio, posle 3 meseca venčali i eto.. uspeli..  valjda brzo se med pojeo al dobro guramo nekako moj matori i ja ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) hahahahah lepa prica Iskra mogla bi se serija snimiti pazi ja se cudim tebi sto si 28 godina u braku a i moji roditelji su oko 25
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ljubim vas sve onako rafalno msm da pucketa po obraŠčićima piskaramoooooooooooooooo seeeeeeeeeeeeeeeeee ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Picard je napisao: to su tada još bili oni brakovi na ugovaranje, je l' jel ovo za mene pitanje kakav ugovor pa nemam ja 102 god. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iskra je napisao: MeGi je napisao: Iskra ti jedina imas pravo pisat na temi "Sta je ljubav" joj Megić.. ne znam šta da kazem znaš .. moj muz i ja smo se upoznali tako verovala ili ne došao mi je u kuću ( sudbina valjda) moj ujak i naš kum venčani su bili kumovi i bla bla da ne davim sad upoznali se mi tako posle dve nedelje me zaprosio, posle 3 meseca venčali i eto.. uspeli..  valjda brzo se med pojeo al dobro guramo nekako moj matori i ja ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) poslije dve nedelje je zaprosio poslije 3 mjeseca se vjencali idessssss  kazem ja da se danas mladi puno misle
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|