| Autoru |
Poruka |
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kako s' ti Molly ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
slazem se...i ja se danas bolje osjecam sta ima Boss... kako bez mobitela funkcioniras?..to me zanima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
eto, samo što sam je pohvalio
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: slazem se...i ja se danas bolje osjecam sta ima Boss... kako bez mobitela funkcioniras?..to me zanima Kad želim napolje, zovem drugare na fiksni. Kad želim nešto da radim, odgovorim na mail kome želim. Milina... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a cek..jel ti to namjerno zelis tako ili imas neplacenih racuna pa sila priliku..ovo no  Megi ljepoto :* a kako si mi ti?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja sam isključio. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pijem ness,grickam semenke, svrljam po forumu, citam vas bas sam najs eto tako sam Molena  necu da kukam d aje vrucina:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne znam...i nije mi jasno heheh, msm svaka cast ja na odmor kad idem imam neki drugi broj koji zna onako...jedno 10 ljudi i to je to...tako mogu da funkcioniram jer oni ce zvati samo ako je bas bas hitno...nema smaranja ali totalka bez moba...onako mjesec dana hmmm...nisam sigurna mozda i mogu, ali nisam u situaciji da to sebi mogu priustiti..recimo to tako
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Joj... ne znaš ti šta ja sve mogu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pijem ness,grickam semenke, svrljam po forumu, citam vas bas sam najs eto tako sam Molena  necu da kukam d aje vrucina:) navukla si se na sjemenke  kao nes i sjemenke idu skupa...kakav je to okus molim te
|
|
|
|
|
|
|
|