Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Samo je opasna kad eksplodira. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A jel? Ljubomorna je? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Valjda ima razlog, šta znam. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa daj...budi malo obazriviji prema njoj...kupi joj cvijeće, bombonjeru...odvedi je u kino...dovedi je na forum...da je pobliže upoznamo... Nego...koliko je to ozbiljno između tebe i S? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
veza bez obaveza
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Onda to i nije veza... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
nisam nikad ni rekao da jeste
desilo se sasvim slučajno, svidela mi se haljina i eto...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A meni se baš sviđa ovaj outfit:  Nego...da ne budem off topic...pitam se što će Maša smiksati za sutra... ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Uf, uh ili kako već, Senka i Maša će nas razbiti ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma neeeće...valjda...ide neka opomena najprije...zar ne?  Al ova tema je pod međuljudske odnose i druženje...valjda se onda smijemo družit po svim temama unutar toga...  Evo da ne budemo off...tvoj horoskop s druge perspektive...  Dnevni horoskop (02.08.2013.) Ovan (21.03 - 20.04) Ljubav: Energija vam je u padu, ali ne ona ljubavna. Sada možete dodatno oplemeniti vašu ljubavnu vezu s nekom novom i kreativnom romantikom! Posao: Dobar ste koordinator vlastitih aktivnosti. Sve stižete i ništa vam nije teško učiniti za druge. Nesebična djela privlače sreću u vaš život. Zdravlje: Oporavljate se od svih postojećih i nepostojećih problema. Iritantni i nasilni Mars stvara vam (samo) manje smetnje i u vas se vraća mir.
|
|
|
|
|
|