Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 03:23

Autoru Poruka
Nikita
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 29 Jul 2013, 23:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

jedan dan sam bas razmisljala o tome , sedela sam u kaficu i posmatrala ljude, sigurno medju njih 100 koji su pralangirali ispred kafica bio i neki forumas, nazalost neki se kriju kao zmija noge pa i ako je neko sa foruma odakle da znam koji je ?
E to je vec slucajnost !

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 16:50
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Prebacila sam post iz kafane, tamo ce se zatrpati

MAD BOOKSELLER je napisao:
Пре више од сата дођем на форум и имам шта да видим!
Плочице, фугне, дефиниција, а оно што девојке воле да не помињем...
Тедох да викнем:
А за кума - телевизор!
[smehsmeh.gif]

Фалим једног скромног дечака већ неко време, одређени девојчурак се нешто канда нећка...
А данас, тројица оволиких ко ја га не би одбранило од врелих очију и сочних пољубаца форумашица!

Истовремено, горенаведене лепојке заборављају дефиниције дечака од пре неки дан, па шмекерски осмех са јужњачким укусом од пре неког времена, па...
Неправедне сте, ако треба поштено да кажемо.
Добро, има ту и комендије, као фол раскалашности, мљацкања и узврпољивања колко оћеш, све то ради угођаја...

Питам се, шта вам смета да се договорите, овако колективно и скупите се на неком јавном месту неко вече, па се љуцки изнаразговарате, мало очијукате, флерткате из шале, или из збиље... Шта би нормалним људима сличних афинитетима сметало да се скупе и провеселе.
Стварно не видим разлог против, а знам примере на другим форумима где то људи нормално повремено раде.

И сами видите да форумска конверзација лакше тече између људи који се и лично познају, нема никакве фрке, успешно се допуњују, лепота једна.

Истовремено, људи се можда мало и устежу, не знају шта могу да очекују од тога.
Јуче се возим с посла превозом. Угледам једну од лепотица са форума. Седи, и као да јој се види крајичак осмеха на лицу. Препознајемо се. И њена и моја слика је на атрибутима. Мада, овако, уживо она изгледа много лепше него на фотки. Немож се описати!
И тако, седнем и ја на једно седиште. Седимо тако, повремено се погледамо и, као, насмешимо. Све нам је јасно, али као да нам је тешко да изговоримо ту прву реченицу упознавања. Или можда нисмо потпуно сигурни у то што видимо.
Можда је ситуација била исувише виртуална у паклу поподневне вожње градским превозом, на плус два милиона степени Целзијуса! Онда се осмехнух још једном и сиђох.
Видим, ни јуче ни данас не помиње ништа. Уствари, можда је и боље да то остане наша мала тајна....
А можда ћемо се опет видети и удавити једно друго причом...
[smehsmeh.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 17:35
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Mad..ja to sama obranim ... ali hvala na pomoci hehehe.

Znaci slucajni susret se desio i nista..ja ne bih mogla izdrzati a da ne progovorim..majke mi :D

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 21:55
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

MeGi je napisao:
Prebacila sam post iz kafane, tamo ce se zatrpati

MAD BOOKSELLER je napisao:
Пре више од сата дођем на форум и имам шта да видим!
Плочице, фугне, дефиниција, а оно што девојке воле да не помињем...
Тедох да викнем:
А за кума - телевизор!
[smehsmeh.gif]

Фалим једног скромног дечака већ неко време, одређени девојчурак се нешто канда нећка...
А данас, тројица оволиких ко ја га не би одбранило од врелих очију и сочних пољубаца форумашица!

Истовремено, горенаведене лепојке заборављају дефиниције дечака од пре неки дан, па шмекерски осмех са јужњачким укусом од пре неког времена, па...
Неправедне сте, ако треба поштено да кажемо.
Добро, има ту и комендије, као фол раскалашности, мљацкања и узврпољивања колко оћеш, све то ради угођаја...

Питам се, шта вам смета да се договорите, овако колективно и скупите се на неком јавном месту неко вече, па се љуцки изнаразговарате, мало очијукате, флерткате из шале, или из збиље... Шта би нормалним људима сличних афинитетима сметало да се скупе и провеселе.
Стварно не видим разлог против, а знам примере на другим форумима где то људи нормално повремено раде.

И сами видите да форумска конверзација лакше тече између људи који се и лично познају, нема никакве фрке, успешно се допуњују, лепота једна.

Истовремено, људи се можда мало и устежу, не знају шта могу да очекују од тога.
Јуче се возим с посла превозом. Угледам једну од лепотица са форума. Седи, и као да јој се види крајичак осмеха на лицу. Препознајемо се. И њена и моја слика је на атрибутима. Мада, овако, уживо она изгледа много лепше него на фотки. Немож се описати!
И тако, седнем и ја на једно седиште. Седимо тако, повремено се погледамо и, као, насмешимо. Све нам је јасно, али као да нам је тешко да изговоримо ту прву реченицу упознавања. Или можда нисмо потпуно сигурни у то што видимо.
Можда је ситуација била исувише виртуална у паклу поподневне вожње градским превозом, на плус два милиона степени Целзијуса! Онда се осмехнух још једном и сиђох.
Видим, ни јуче ни данас не помиње ништа. Уствари, можда је и боље да то остане наша мала тајна....
А можда ћемо се опет видети и удавити једно друго причом...
[smehsmeh.gif]

hahahahhahahahahha..e necete mi verovati..citam post..u razmisljam..kako sam se juce vracala kuci..autobusom? trolom? pesaka..
al stvarno..hmm..dve stanice trolom, a posle peske..da nije Mad video mene? :D ma ne, pade mi na pamet da mi se niko nije smeskao..osim konduktera koji je trazio kartu..
znaci nisam ja

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

da nisam ja, jbt

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Veća je šansa da sretnem vanzemaljce, nego da se sa nekim od vas slučajno sretnem na ulici...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:16
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Žex je napisao:
Veća je šansa da sretnem vanzemaljce, nego da se sa nekim od vas slučajno sretnem na ulici...

Svaka ti je na mestu.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:18
Korisnikov avatar
Born to die

[zenskismeh.gif] Julia i ja sam isto pomislila da sam ja

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Realno jeste tako...
O namernim susretima ne govorim...
Ovo je tema ''SLUČAJNI SUSRET'' forumaša...
Koja je verovatnoća da npr. ja odem u Beograd i da tamo slučajno sretnem npr. tebe Kone ?
Možda kada bi se slučajno sreli na ''severu'', ali to je jako mala verovatnoća. Hiljade kockica treba da se uklopi da se sa nekim forumašem slučajno sretnemo...
Vanzemaljci ? E to je mnogo lakše...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Slucajni susret forumasa  |  Poslato: 01 Avg 2013, 22:30
Korisnikov avatar
Born to die

moguce je i to Zex
tada bi shvatio koliko je svet mali:)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu