| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa to cemo jos da utvrdimo Julia ... kad dodje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: Oco tj MAD je from Bgd, što znači da dotična Dama živi u istom ili sličnom delu grada Điđi moj Oco(MAD) je šmekerica sam da se zna ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Дођох у обилазак форума и имам шта да видим! Ћери немој, молим те, да ме хвалиш и рекламираш! Ако Мама ово прочита, ебаће ти оца! Одох нешто да опослим, па ћу доћи доцније...
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
kako sad oco nije mi jasno? Mad nije mator bas toliko koliko je meni poznato..a mozda gresim , nem pojma ps..da se neko ne uvredi..ovo mator nije u nekom neg.kontekstu...ja i za sebe kazem matora.. 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 01 Avg 2013, 21:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pitanje je sta znaci mator
A da nisi ti Julia srela Mada, samo nisi odmah prepoznala da je to on. Mad je duhom kao mladic..a broj ne bih znala, nije ni vazno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: pitanje je sta znaci mator
A da nisi ti Julia srela Mada, samo nisi odmah prepoznala da je to on. Mad je duhom kao mladic..a broj ne bih znala, nije ni vazno. ma nisam...nego mozda sam ja nesto pobrkala...verovatno jesam...il je Vucica mladja nego sto sam ja mislila ili je Mad stariji.. moja greska..pretpostavljam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kceri oci i majke..i jos sex izmedju.  godine nebitne hehe Julia...hocemo posao praviti sa onom pevaljkom ? haha
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ocemo naravno...samo megi da se vrati... ona nek je dovede, a ti budi menadzer pa pregovaraj o ceni i tako to
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma Megi ce da posalje onoj drugoj hajde da vrbujemo ovu sto pjeva dje zapelo hahahah joj jos mi smijesno 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: ma Megi ce da posalje onoj drugoj hajde da vrbujemo ovu sto pjeva dje zapelo hahahah joj jos mi smijesno  pa ajde al gde da je nadjemo?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia je napisao: ahahaha.. ma ja mislim da je ova Samanta neka fora..da je neko mozda skinuo necije slike..ili tako nesto..pa jbt..ko ce normalan ovo ovako Nije fora, ona i odgovara i psotavlja jos slika dovescu je svim silama cu se boriti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|