| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma zvacu je bre ja i nju i njenu ekipu samo moram da razmislim, idem setati vani taman da ohladim glavu od lupetanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
pa dje ces romanticnije ahhahahahahahahahahhahahahahahahahaha zamisli scenu samo molim te
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e cek da se catim nazad d avidim koga megi zove ako ne pevaljku
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e molena ja poslala drugarici link a njen komentar je jebla kevu svojutako da ja sam jos inormalna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia ako ne moram ja ne bih zamisljala haha ovaj avion sto Megi spominje mi privlacniji u ovom trenutku hahah MeGi je napisao: e molena ja poslala drugarici link a njen komentar je jebla kevu svojutako da ja sam jos inormalna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zovi i prijateljicu na forum ... odmah ona nam se vec svidja 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
gde bre da je zovem, ta bi sve vredjala i psovala ja sam na forumu ono pre bila kakva je u ona u reali posto ja zelim biti ona , idol mi je a meni bi rekla da idem kod psihijatra ahah idem Hvala sto ste me zasmijavale, evo jos se smejem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a sutra u akciju, a veceras smisljam pismo
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ode Megi da smislja pismo kakva setnja..munta nas
Julia..ti zovi onu pjevacicu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
'ladno pivce za sve... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahaha.. ma ja mislim da je ova Samanta neka fora..da je neko mozda skinuo necije slike..ili tako nesto..pa jbt..ko ce normalan ovo ovako
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a izgleda kao da ga stvarno mozes sad uzeti sa slike...uh Zex ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|