| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo i biznisa jbt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mirisem lovu hahahah...zovi Megi obavezno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) JULIA JBT JE L TEBI PITT ROD PA SLABO KONTAS? ne pisem o toj pevaljki vrati 2-3 strane u nazad videces boldirano o drugoj djevojci ali mozes mozda i njoj pisat tekstove kad zajorgoli ( zapjeva) evo senka odobrila da mogu je zvati sutra cu ,moramn jos razmislit
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: mirisem lovu hahahah...zovi Megi obavezno AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGAAHAHAHAHAHAHAHHA sad mi mama uletela u sobu , i vidla kako se sama sa sobom smijem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma dobro Megi..ja pisem o ovoj..aj da napravimo biznis..ebes sprdnju...kad se procuje pa i njene koleginice budu trazile ti imas 20 posto od svake pesme ja bi ovoj bar uklopila pesmu sa ambijentom... recimo ovako nesto... Setala sam kroz zelenu travu cekajuci svoju ljubav pravu dok se sunce talasa u kosi, poljima mi vetar miris tvoj donosi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
reci mama nisam luda...Molena je tuuu  ja bih njih obje zvala Megi i onu pjevaljuku obavezo  ona...dje ba zapelo hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: ma dobro Megi..ja pisem o ovoj..aj da napravimo biznis..ebes sprdnju...kad se procuje pa i njene koleginice budu trazile ti imas 20 posto od svake pesme ja bi ovoj bar uklopila pesmu sa ambijentom... recimo ovako nesto... Setala sam kroz zelenu travu cekajuci svoju ljubav pravu dok se sunce talasa u kosi, poljima mi vetar miris tvoj donosi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) samo nek i dalje bude onaj sepet molim te hahah.. e odmah pisi pjesme..i zovemo je Zlobni ce arazman da napravi hahahah 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: reci mama nisam luda...Molena je tuuu  ja bih njih obje zvala Megi i onu pjevaljuku obavezo ona...dje ba zapelo hahahahe njoj cu ja da pisem.... al ce kod mene da peva nije vise zapelo, sve odlicno ide, joj kako me ljubis jos mi usne bride ahhhahahahahahah..jbt ja nisam normalna..ahahhahahahahha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma pevaljka je normalna zena, samo verovatno se sprda pa takve pjesme snimila a zvacu onu, zvacu je, moli Boga da dodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sa sve njenom armijom fanova Bravo Julia, ti si nova Marina Tucakovic Ja sam Samanta kad dodjem na forum Bredu se odmah Manta Udjem u klub , i gdje god da krocim svima ispadnu oci
REFREN: JA SAM AVION BEZ KRILA LETIM I SA STO KILA
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: ona...dje ba zapelo hahahahe njoj cu ja da pisem.... al ce kod mene da peva nije vise zapelo, sve odlicno ide, joj kako me ljubis jos mi usne bride ahhhahahahahahah..jbt ja nisam normalna..ahahhahahahahha prestani...ne mogu se vise smijati u romaticnom sam raspolozenju trenutno  e ako necete da zovete ja cu
|
|
|
|
|
|
|
|