| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: drzim se za stomak i suze mi idu od smjeha Pitt nije polovnjaca Bogami je ima, cjela kao hibridna lubenica tko jel tw,na nju misliš--- ne mislim ni na koga vec se salim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: bas sam bezobrazna , je l jesam molena? ne budali hahaha sto bi bila bezobrazna Megiii hahahah salji i ne razmisljaj vise...nisi bezobrazna
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: hahahahha dje je mali zapelo hahaha stavi ruku na celu i saberi dva i dva jer ti ne znas ko sam ja  Megi ne mogu vjerovati sta ti meni radis hahaha natjerala si me da ovo pogledam  ...ambijent snimanog video spota kao i pjevacisu i onaj sepet iza nje nemam snage da komentiram hahah ahahahahhahahhahahaha...gdje je mali zapelo..ahahahahha...bem ti je ..evo mi je pesma...dje me nadje... ps..ambijent je bas super...al za izlet ne za spot 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahahahahaahahha..Megi ti nisi normalna..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesam, sad sam razmislila, malo mi krivo sprdam se tu sa djevojkom a ona to jos ni ne zna...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Znam da nisam normalna JUlia ne moras to ponavljat imam osjecaj krivice, zao mi
al nema veze zvacu ja nju da dodje i napisat cu joj fino pismo cisto da forum malo zivne
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Uh...Megi Megi Ja mislim da se i Juli svidja prijedlog  Ja nisma nigdje vidjela sprdnju..a i normalno je. Sta sad..trebali smo svi skociti na ono hehe..i reci wow...kakva riba hahah Zovi je nek nam pokaze sta sve zna...nista lose i bezobrazno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Znam da nisam normalna JUlia ne moras to ponavljat imam osjecaj krivice, zao mi
al nema veze zvacu ja nju da dodje i napisat cu joj fino pismo cisto da forum malo zivne za sta osecaj krivice majke ti? pa ne smejes se ti nikome kao coveku.. al jbt to bi bilo ko da sma ja snimila spot...pa normalno da bih bila svesna da ce mi se ili smejati ili biti im zao..a bolje smejanje nego zaljenje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa sprdnja je odmah samim tim sto sam postavila fen pejdj ovdje ali jbg smjesna mi je, pogledala sam joj sve slike, one poze, a jos komentari hvale joj stil oblacenja ajooj Molena sta ako nas samelje sve joooj jesam zlaaa Ma JULIJA NE PISEM O SPOTU VRati se u nazad malo imas boldirano
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Jesam, sad sam razmislila, malo mi krivo sprdam se tu sa djevojkom a ona to jos ni ne zna... e aj kad je vec budes zvala ugovori mi d ajoj ja pisem pesme..garantujem bolje od ovih...a i manje bi joj se smejali... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|