|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni to nije nikakva mana..jbg a i najsladje je kad se mane volU 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
odoh devojke jbg.. neče on meni moj poso završiti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A ja vam tvrdim,vratit ce se Trile jos trokutastiji,misicaviji,plećatiji,,,hhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma s patrizanovcima sam samo drug ne merem se fletkišem i toj propade mi zamisao u momenat kad se setih manke ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ja sam sretnica jer nemam takvih problema Vuki  Iskra..pisemo se kasnije..cao 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Lep dan Dadice bem ti problemko uvek iskrsne kad se najmanje nadaš ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma kakvi problemi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
odok malko da se povratim pa da raduckam pišemo se kad dodžem k sebi pozdravko i ne zamerite na šalu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma gde li idete po ovoj vrucini...
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Пре више од сата дођем на форум и имам шта да видим! Плочице, фугне, дефиниција, а оно што девојке воле да не помињем... Тедох да викнем: А за кума - телевизор!
Фалим једног скромног дечака већ неко време, одређени девојчурак се нешто канда нећка... А данас, тројица оволиких ко ја га не би одбранило од врелих очију и сочних пољубаца форумашица!
Истовремено, горенаведене лепојке заборављају дефиниције дечака од пре неки дан, па шмекерски осмех са јужњачким укусом од пре неког времена, па... Неправедне сте, ако треба поштено да кажемо. Добро, има ту и комендије, као фол раскалашности, мљацкања и узврпољивања колко оћеш, све то ради угођаја...
Питам се, шта вам смета да се договорите, овако колективно и скупите се на неком јавном месту неко вече, па се љуцки изнаразговарате, мало очијукате, флерткате из шале, или из збиље... Шта би нормалним људима сличних афинитетима сметало да се скупе и провеселе. Стварно не видим разлог против, а знам примере на другим форумима где то људи нормално повремено раде.
И сами видите да форумска конверзација лакше тече између људи који се и лично познају, нема никакве фрке, успешно се допуњују, лепота једна.
Истовремено, људи се можда мало и устежу, не знају шта могу да очекују од тога. Јуче се возим с посла превозом. Угледам једну од лепотица са форума. Седи, и као да јој се види крајичак осмеха на лицу. Препознајемо се. И њена и моја слика је на атрибутима. Мада, овако, уживо она изгледа много лепше него на фотки. Немож се описати! И тако, седнем и ја на једно седиште. Седимо тако, повремено се погледамо и, као, насмешимо. Све нам је јасно, али као да нам је тешко да изговоримо ту прву реченицу упознавања. Или можда нисмо потпуно сигурни у то што видимо. Можда је ситуација била исувише виртуална у паклу поподневне вожње градским превозом, на плус два милиона степени Целзијуса! Онда се осмехнух још једном и сиђох. Видим, ни јуче ни данас не помиње ништа. Уствари, можда је и боље да то остане наша мала тајна.... А можда ћемо се опет видети и удавити једно друго причом...
Poslednji put menjao MAD BOOKSELLER dana 01 Avg 2013, 14:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 353 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|