| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nigdje nikoga propade i kafana ako ovako nastavi...i to bez konkurencije jbt  dobro jutro i :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena dobro jutro i tebi :* jos nikita da baci onaj cmokic na nosic i fijuuu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ooooo...evo ga, odmah mi sunce usija:* slusaj..tamo NA nekoj temi napisala Vucica sta je u stvari fletkaros..osoba koja laska bez ozbiljnih namjera...msm ako nisi znao  dobro jutro Cas..Nikita nece moci ali salje po meni i taj u nosic, a Iskra ce brzo sa kavom  jel se asfalt vec uzario?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
znaci sve preko tebe, moze, saglasan  nije se asfalt uzario, malo je zahladjenje ali sada ce sparina da pocne i to je jos gore
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako je bez kise podnosljivije je...kad padne ona kisa na +40 pa kad podje da isparava...ni klima ne pomaze..samo voda i kupanje jbt sjecam se..u Mostar kad se supustas, jer je grad u kotlini, ljeti i na jakim temperaturama...ulazis u grad i nista ne vidis, kao da je oblak magle nad gradom hehe..a imas osjecaj gume se ljepe za asfalt... ja volim kad se uzari..jel i ti !? 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
volim i ja taj zarki pojas na sve nacine  kako lepo trepces zaboravih sad to za sparinu i i sta sam hteo jos reci...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
kafica za Molenu i Masu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jos ce ispasti da djelujem pogubno za tebe zaboravio on sta je zelio da kaze  .. ne zamajavaj ljude svakako svasta misle. ali popravio si se ovom kavicom..ovo je za nas troje bas lijepo od tebe.. sad sam i ja zaboravila sta sam htjela da kazem
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
evo i za tebe... bez secera 
|
|
|
|
|
|
|
|