| Autoru |
Poruka |
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Iskra je napisao: Julia je napisao: bila na odmoru..al kratko trajalo..ebi ga... dal si mogla krače da napišeš hahahhahahahhaa..znaaaaaaam da je neobicno citati mene sa kratkim postovima ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Niki lepo pajki ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Lepo spavkaj Nikičice pratim te i ja u stopu svima lep ostanak Poeteso predivna si, trebalo bi te češće slati na odmor ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hehehhehhe..Vuki, mislis da je to u pitanju?  hvala i laku noc
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vuki nockaa ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ljudi..vreme spavati jer...znate neko mora i da radi sutra 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nemo zaebavaŠ ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jes stvarno.... a znas kako mi je ustati posle odmora..sacuvaj boze.. Laku noc Iskra..pa sutra dodjite ranije a ne u 12 ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ajd lepo pajki sutra če te čeka koFi i da čujem jel bilo nešto na moretO ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane