| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni nije lakse meni je sve teze i teze...ali ko me pita 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
možemo li pomoČi 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jok Iskric..hvala na pitanju ni ne treba mi pomoc...ovo teze i teze je slatko  sto nam se Megi usutala..alooooooo Megiii pa ti u kafanu dolazis samo kad je onaj ovdje, onaj...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
dosadno mi ma necu d apisem ovdje jer onaj drugi otvorio ovu kafanu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a jel ti njega barem malo..ono gotivis, haj da tako kazemo u ime dobrih starih vremena hahaha u jbt kad se sjetim tebe i Trileta 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mrzim ga zato necu bitiu kafani da punim kasu osobe koju mrzim
ali posto si ti tu ostacu ahahah je l pleses onako kao na onom videu sto si postavila neki africki?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pokusavam  sinoc sam plesala i s nama bili neki momci koji plesu ''capaero'' auuuu Megi da vidis sta oni rade..wow ..ali sam pozvana danas na neku salsu pa me zanima jel iko ikada..da vidim sta mi kazu ali mislim da cu otici da vidim sta je i kako je a ti..gibas li se, znojis li se na neki nacin? uz muziku je najbolje
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja i ples, kao pjanac i voda plesem onako dobro kao sto i pjevam a cula si kako to zvuci:) pa salsa ti je laka kad te scepa neki crnac smao ces pratit njegove korake a ako ga ucepis reci da je kod nas moderno cepanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
au jest vala sparno danas ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|