Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
konacno sam ispraznila , sad ne nosim skoro nista u njoj samo : rokovnik, imenik, mobilne, kljuceve, neseser mali , parfem onaj mali, cesalj, vlazne maramice, papirne maramice, zvake, i poneke papirice bez kojih ne mogu
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a gedore i imbuse ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
nisam jos skontala za sta bi mi to sluzilo , mozda i stavim za svaki slucaj ...mada i ovako imam ubitacnu torbu ne trebam ni karate da znam samo zavitlam torbicom ahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
i rezervni akumulator moras da nosis zlu ne trebalo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
da ako upsut mi nestane struje ili mi se isprazni koja baterija ahahahah
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
може се ту наћи свашта нешто тренутно само руж... новчаник и кључеви а с леве стране су карте, коцкице за јамб, имбус кључ, мали шрафцигер... и тако...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
samo gluposti a teška ko ... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...komplet solingen nozeva... ...bela gumena kecelja... ...chengele... ...zvono za shurenje... ...i obavezno kravatu... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
joj svasta krije... pre neko jutro zurim i kao menjam... i kada sam pocela da prebacujem sitnice tamo ovamo... shvatila sam koju kolicinu gluposti ja vucem svaki dan, a uopste mi nista od toga nije potrebno. I ponovo sam izgubila mali cvetno naNdzarasti kisobrancic ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nebuloZis..a teška ko tuče ( kad bih nekog udarila sa njom teško da bi preživeo ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|