Ko siri pozitivu energiju : Pitt i Mitkin.Mili moji
Ko je negativan : Ostali forumasi, kad su tu, sve osetis neku hladnocu, jezu.Kao da si u Alkatrazu.
Ko nema svoj stav : Svi osim Mitkina.Danas jedno, sutra drugo.
Koga bi 'izresetali' na vrucoj stolici : Mitkina,uvek je lepo pitati ga nesto novo. I pre svega dobijes pametne odgovore.
Ko pise nepovezano : Svi osim Pitt-a i Mitkina.Kod vecine ne pomaze ni bukvar+vujaklija+google translate
Ko puno filozofira : Vecina, presipaju iz supljeg u prazno, ali zato Pitt i Mitkin-kratko ali jebitacno.
Ko ima ‘najgori’ rijecnik : Pitt i Mitkin su gospoda, ostali imaju uzasan recnik. Psovke na sve strane.Sramota.Zgranut sam.
Ko je zaljubljen na forumu : Mitkin.
Ko najvise flertuje : Pitt, zato sto je rodjeni zavodnik i srcolomac. Ostali se trude, ali im stoji ko piletu sise.Mitkine i ti slabo zavodis. Sorkac.
Koga zovu ‘manijakom’ :Ja sve redom. Naravno osim dragog Pitt-a i Mitkina.
Ko se najlakse uklopi s novim forumasima(kad se isti pojave
) :Pitt.Covek zraci pozitivom i svima je cast da pricaju sa njima.
Ko najvise ‘skriva’ sebe : Majestic.
Ko je otvoren kao knjiga : Mittkin jer nema sta da krije. Za razliku od drugih koji sve nesto zamotano.
Koga simpatisete (suprotni spol) : Pitt-a.
Koga smatrate ‘prijateljem’ :Mitkin.
U koga imate povjerenje : Mitkin , Pitt i Google[bot].U ostale nemam ni malo poverenja, jer ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti.
Koga bi ‘opalili’ ( samarom ili onako
..vi odlucite i navedite) : Nikog. Svi su vec udareni mokrom carapom. Osim Pitt-a I Mitkina.
Koja rubrika nedostaje na forumu a voleli bi da postoji : Nebitni forumasi.
Kome bi voljeli zaviriti u pp : Muji i Hasi.
Da ste admin sta bi promjenili na forumu :Forumase.Osim Pitt-a i Mitkina.
Vas savjet kako prodrmati forum : Dajte mi dozvolu da napravim 4-5 klona.
Kome mi dodjelili crveni karton na forumu :Vecini. Al ne crveni karton, nego sut u dupe. Osim Pitt-u i Mitkinu.