| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sad Hoće dobraaaaaaaaaaaa ma kakvo dizanje u 5h da ga srČka strefi ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) ..na ovu vruČinu ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
boemi jutro, dan, kako kome peva ovaj Dino u srce dira
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
pa dje ste radni narode  da cujem..desavanja ukratko jeste bili dobri? jel se neko zaljubio?naljutio? posvadjao?otisao?dosao? aj pocnite
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidi je..haj bjezi tamo koliko sma puta napisala da mi nedostajes mislila sam da ces se udusiti stucajuci bezobraznice jedna da znas sta te briga sta se desavalo... sta se kdo tebe desavala, pricaj  cek da samo pozdravim ovog mladica sto me u sce dira..msm pjesma ga kao i mene u srce dira :** Dobro jutro i dobar dan
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
niko ne ume da pozdravi kao Molena uf... Julia samo da ti kazem ovde se flertuje na sve strane menscini 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hejjjjjjjj Moliii...uf bas mi je drago sto te ''vidim''..I Casuala takodje... Kod mene..nista specijalno..mada... odmorila sam se super..pa gde cu specijalnije od toga.....malo ''lutala'' al sve nekako bas brzo proslo..sad opet moram da radim,..bljak.. al dobro..bar ''vidim'' drage osobe ovde na forumu, pa ce mi prvi radni dan proci manje smoreno... 
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
casual je napisao: niko ne ume da pozdravi kao Molena uf... Julia samo da ti kazem ovde se flertuje na sve strane menscini  Gde tacno?reci mi da zavirim i ja u taj cosak el ostalo nesto i za mene ili je su ove zene sve razgrabile
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
znaci bila na godisnjem jel bilo cega pametnog...gdje si bila, sta si radila...i ako nemas slika i dokaza nista ti ne vjerujem, samo da znas  hahah e pitaj Casuala ko najvise flertuje...a nisam ja majke mi i nista coskovi Julia..sve javno i trasnparentno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|