| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Eh Iskra....znam kako ti je..sve otvoris u stanu a propuha ni za lijeka  A negdje uz vodu..uz rijeku (Savu, Dunav ili Neretvuuuu) milina...tocno u ova doba...ahhh. A znaci Amerika je osvojila jos jednog mladica...neka ce Iskra..znas mozda i ti da je bolje za njega ali majka ko majka...srce jace od mozga  Naopaki..vecer mladicu  ..pusa naravno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo .. sve si u pravu.. postaču čelična mama ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) vazno je da je mala isplanirala da i ona ide iduće godine za vreme raspusta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 28 Jul 2013, 23:35, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Uh uzvracam pusu Mo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a di nama pojubac nema više piva ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Eh ja uzvratio ko mi dao poljubac ima i za vas ne brinite 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
da se znae kad bude pojubac če da bude i pivo ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nema ti druge nego kupi kofere i seli i ti za Ameriku  naopaki kad se ti nisi prvi sjetio..a trebao bi i damama i meni
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma ja ču bez kofera ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Izvinjavam se zaista...nesto sam umisljen Evo da se iskupim, ljubim sve dame ovdi
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Djabe ti sad ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|