Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nije to bila ljubav, bila je samo šema i što se mene tiče problema uopšte nema... netreba meni šećer, ni čaša ladne vode ne tražim spas u vini i nitroglicerinu jer mogu da podnesem da više nevoliš me ti...
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ja najvise volim svoje stihove, odnosno one koje ja stvaram. Hocu reci koje ja pisem,.Prvo ih stvorim u glavi, pa napisem na papir, A onda na komp. Ako je dobra ja onda to i odstampam. Ima i stampac(jao sto je leeeep), a onda i ukoricim(onako domacinski). I izdam knjigu. I mnogo sam cenjen u literarnim krugovima.Casna rec. Sta ne verujete?Hocete da kazete da ja lazem?Sta ja nisam taj kapacitet?To hocete da kazete?Nemate vi pojma. I sta ce vama tice koj ja stihove volim. Ajde mars.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Ne osvrći se nikad i ne misli često na neku davno pređenu stazu jer sve što je bilo više biti neće i svi smo mi ovde samo u prolazu.
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nikada više ne planiram. Ja samo živim ovaj život. Ponekad kako želim, ponekad kako moram. Sitnice mi boje život. Sitnice su sreća. Zato ja volim male stvari. I velike torbe. Svuda ih sa sobom nosim, jer sebi dugujem još po neku šetnju između očekivanog i neplaniranog.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Eh,da te barem ne volim, i da svoje srce odpratim, tamo gde ja necu sresti tebe,
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Radisav_Oluja je napisao: Ja najvise volim svoje stihove, odnosno one koje ja stvaram. Hocu reci koje ja pisem,.Prvo ih stvorim u glavi, pa napisem na papir, A onda na komp. Ako je dobra ja onda to i odstampam. Ima i stampac(jao sto je leeeep), a onda i ukoricim(onako domacinski). I izdam knjigu. I mnogo sam cenjen u literarnim krugovima.Casna rec. Sta ne verujete?Hocete da kazete da ja lazem?Sta ja nisam taj kapacitet?To hocete da kazete?Nemate vi pojma. I sta ce vama tice koj ja stihove volim. Ajde mars. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Na ramenu đavola na drugom čuči anđeo s prvim se nagađao sa drugim svađao
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Svako je jutro novo usce poteci kao recica neka se trnje plete gusce nebo je tvoja precica
I zdrobi lazne dijamante k'o ljusku supljeg oraha nek' bulevari sveta pamte muziku tvojih koraka
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
htedoh strofu al svako slovo je mmmm milina Pomogla si da te pronađem sada mi govoriš da ne prilazim previše suncu nisam ja ni tamo ni ovamo al ipak volim da trajem ugrađuješ se u vreme ogledalo je tebi više od simetrije a simetrija je lepota lepota je strpljene strpljenju je vreme najveći neprijatelj prokleta mogućnost izbora zvuči kao patetični glas sa neke barokne igranke "A sada dame biraju" Dao bi sve izbore sveta za jedno obično iznenađenje il neobično proviđenje ma i za nestvarno snoviđenje
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I prije nego mi haljinu svuces ima nesto sto moras znati i moje tijelo se drzi duse i snjime cu ti i nju dati
|
|
|
|
|
|