Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..on je juče pričao eri, kako je pposle mnogo godina sreo tetku sa trapeza..i skont'o da je još uvek bio zaljubljen u nju...stvarno dirljiva priča, al' mi se ne dopada što i on poč'o da fata glasače na patetiku...
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ma znam.Hteo on da bude i u emisiji "Sve za ljubav".Ma Rule je veliki emotivac.Neka je to izbacio iz sebe,poslednjih dana se bas bio smorio.A Era ga nije ni slusao,sve vreme ga mazio po butinama.Naso kome da se pozali.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..e to sam i ja vid'la, što reče za eru...baš sam se krstila... i kako je bre era mogao da ignoriše 'nako dirljivu priču.. ...rule je previše fin i bilo bi mi žao da kojim slučajem ne uđe u finale..pokazao je mnogo toga i zaslužio je prvu petorku, bar..
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Ma Era je sirovina.Levom ruke mazi ga po kolenu,a desnom pipa grudi onoj glumici. Rule je stvarno fin.Kad je klao pilice stavio one rukavice sto koriste doktori ,iz pristojnosti u WC kupa se preko odela,ne skida nista(ni pantalone,duks),jer moze neko da naidje,slavi sve vere,ma car.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Rule
Ko je ona tvrda glava sto do podne uvek spava... rule rule rule rule.. ko je smeker svetskog glasa za kim sizi cela masa
on je mudar ,hrabar , vozi tako treba on je mudar , sizan , hrabar , ludo vozi rule rule rule
ko je dasa u ekstazi kada preko stotke gazi? rule rule reflex mu je kao munja za njim jato riba cunja
ko je onaj strasan baja cica mace sto odvaja??? rule rule ludo zivi ludo voli ko ce ludom da odoli
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
E moj Rule, niko da te obidje, da kaze nesto za tebe.Jel si video sta su radili juce Pitt-u.Ja sam zgrozen, a ti?
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Hoćemo Ruleta u Farmi 5. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

|
Aha, kako da ne. Dok je trajala farma 4 niko se nije setio da napise nesto lepo o Ruletu(osim mene). Neka pesmica, prica, nekic cvetic. Voli to Rule.A sad kao ocemo ga u farmi 5?Pa opet da glasa za njega dva coveka. Ja i opet ja.
|
|
|
|
|
|