| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dobro jutro Điđi... Evo ja se spremam da radim oko sobe... Skoro sam završio zidove... Možeš misliti kako je vruće, a ja malterišem i gletujem... Auuu Nadam se da se lepo provodiš na morskome plavom žalu  Što se tiče komplimenta, jeste tako..
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A uređuješ...jel to ona soba za koju si mi pričao da ćeš je sređivat? Jel idu radovi? Kakvu boju zidova si stavio?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nisam ni stigao do boje... Trenutno gletujem jedan zid, a plafon ću definitivno u belo, a za zid se još nisam odlučio.... Najverovatnije ću ovu ''olive40'' boju 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Sviđa mi se boja...mada nisu loše ni apricot21 i cappuccino61... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Baš ta apricot21 bila je pre u toj sobi. Mnogo je jaka na zidu, pa sam se odlučio da je zamenim... Još je svetlija nego na ovoj paleti... Cappuccino61 ? Moraću da je vidim uživo...  Gledao sam u jednom kafiću ovu ''chocolate60'' boju... Nisi ni svesna koliko dobro izgleda na zidu, ali ja ne mogu da je stavljam jer mi je ta prostorija slabo osvetljena prirodnom svetlošću, pa ne smem da je tamnim sa tom bojom....
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
U jednom kafiću kod mene dva su zida ofarbana u neku boju sličnu red grape31, a dva u olive40...baš efektno izgleda...  Al da...za slabije osvjetljene prostorije bolje su svijetlije boje... Joj Iskrice...da znaš da bih i ja danas radije pivce... 
Poslednji put menjao GiGi dana 27 Jul 2013, 11:39, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hvala, hvala Iskrice... Ide Žex... Mora da se krene u nove pobede...  Zidovi zovu... Mašem... Pozz društvo... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zumi si ovo jedno da Žex ne vidi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane