| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ћао, Никац! Како си путовала? Далеко од Сомбора довде по овој врућини... Фалиш нам, овај Триша се само врзма около, не нуди ништа конкретно.
Сада би ми легле две чаше, или кригла бозе. Није превише слатка, благо је ферментирана, кисни и освежава. Све друго би ми повећало жеђ, а пива ни је преко главе.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Evo dovukla sam se nekako , a bas je toplo Senka ljubac Mad cmokic na nosic Sad nesto razmisljam sta bih mogla da vam poklonim u ove kasne sate ali i da osvezava recimo : hladno iz frizidera mmmmmmmmmm
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobra noćkica noćobdije ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 27 Jul 2013, 00:27, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Одох да направим парадајз салату, са мало измрвљеног сира, без икаквих других додатака. Парадајз ладан, из фрижидера... А могао бих и да га убацим у соковник, са сасвим мало соли и бибера... Беш га, нестало ми босиљка.... Биће ово друго....
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
dobro jutro boemi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jutro i tebi Cas...  Kako si danas? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kao i uvek GiGi, dobro kako si ti uzivas li u moru lepom vremenu i cinjenici da ce sve to potrajati 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Uživam i u moru...i u lijepom vremenu...ali ne uživam u teškom zraku...  Cas...čime se ti ovako baviš preko dana?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
I Oskar za najkultruniju internet curu ideeeeeeeee zaaaa ĐIĐI... 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
O Žexito...dobro ti jutro...i hvala na komplimentu... 
Poslednji put menjao GiGi dana 27 Jul 2013, 11:12, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|