|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
bila sam najiskrenija a nisi ti mogao videti sta se tu sve slalo pojedi se sad ziv ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt yes ti od onih ljudi kojima moras reci "Cao Komsija sta ima kod mene?"
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ti si lud pa ko si ti da tebi bilo ko i bilo sta prizna al evo ti da zacutis vise, istina Pa priznala sam tome kome je trebalo, i pisala pjesme i pravila video i sad me sram zbog toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Je,zlato,ali to ti spada u onu kategoriju rebusa,to se jdnostavno kaze,macane svidas mi se ti si moj,vodi me,ljubi me,ubi me,a ne okolisati ko macak oko vruce kaše,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pitt yes ti od onih ljudi kojima moras reci "Cao Komsija sta ima kod mene?" Ne ja sam onaj koji kaze-Jesam pametan,sve mi se sviđaju-..hqhahhaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nikad nikom to nisam rekla,a jos manje napisala yes ti lud aj ti smao pisi, ali cini mi se da nemas kome nadji sebi zensku da se ne bavis drugima:)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: nikad nikom to nisam rekla,a jos manje napisala yes ti lud aj ti smao pisi, ali cini mi se da nemas kome nadji sebi zensku da se ne bavis drugima:) Pa to i je problem,sto nisi nikom pisala,jer je kao,eto sramota nekome reci da ga volis,a stjerat ga u MP3,to nije,jelda to uradis bez problema i sve sretna,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jer,pazi Megi nisi ti vise ni mlada tako,,znas,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahah aj nek si i ti jednom delimicno upravu pa pisi covjece kome hoces da volis, mogu pisat to svako, al sto da pisem kad nije iskreno
i MP3 nije vise u modi, vec IPOD
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Jer,pazi Megi nisi ti vise ni mlada tako,,znas,,, jok, ti si jesam i bicu kad budem imala 30 i 35 i 40 i 45, i 50 ma i 80 u cvetu mladosti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
javite kad zavrsite sa tim bezveznim blebetanjem da mogu ja da pisem normalno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 224 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|