E tako,
Maša se vratila...Senka molitve su ti uslisene, jer ja sve to nisam dobro radila, posebno organizujuci ostale da rade i komentarisu, ali ok, ako ti mislis da je forumu tako bolje, nema problema.
Izvinjavam se Iskri jer sam nalepila post na horoskopu a on to protumacila kao trpanje u posao...Nisi mi otvoreno rekla ali Senka mi je prenela ( " neće da joj se neko trpa u posao") i ok, st aje, tu je. Ostalo vidi sa njom. Meni da to neko uradi kao modu bila bih mu zahvala jer ja ne moram i imam manje, jos bih se dogovorila sa bilo kime, aj ti to nalepi kad si tu vec, to su 2 posta, svako toliko može, kao sto sam zamolila Naopakog,
Zlobnog, Žexa, casuala, Utera ( on se nije snasao) Megi i Moli da svaki dan nalepe po jedan post na nekoj od zadatih tema i radili su to kako su umeli, cak i Moli koja je pobornik ne copy - paste je odradila na erotici.
Hvala vam najlepše, tako neke sitnice se ne zboravljaju.Minka hvala za temu, ali nema potrebe, znam da si majstor za uterivanje...izvini sto sam reagovala negodojuci cinjenicu da si ti ipak najbolja i iznad svih nas, jbg meni nije najbolji neko ko dodje 3 puta u mesec dana i to sa namerom opet da pokaze svima kako je iznad svih
Žex - ti nisi zaslužio da onako reagujem ali ja ne mogu da trpim tako neke...bla bla... ja ne trpim umisljene ni ni live a kamoli ovde, takodje ni one koje su ih podrzali, iako ti kazes da je šala...ok, ja nisam dobro to shvatila sa tvoje strane...izvini...
Pozdrav svim ostalim uvlakačama , MSenki najveći, kapetanu broda koje je vec potonuo,najlepse čuvas forumase .Molena, - hvala na iskrenosti, podrzavanju i otvorenom umu

Megi - hvala za pozitivnost
Tw - hvala na zahebanciji, za to forum sluzi
Gigi - hvala na lepom vaspitanju, to te krasi
Vuki - hvala na seksijima
ASG - hvala na nemirima koje si donosila, forum je na trnutke oziveo
Minka - hvala na pesmi
Jano, hvala na svakoj oslikanoj od srca
Nikita - hvala na prijateljstvu, znas, gde sam
Iskra - hvala na prijateljstvu koje je pucalo pa se lepilo, ali se nekako odrzavalo
Juliška - hvala na ispovesti
Ema - hvala za duh koji nosis
She - pokazala si mi da ti nisi ono sto pises
Čupka - hvala na...migicu od prekjuce
Zlobni - da ne nabrajam
Trile - godinu ipo kvalitetnog pisanja, svasta sam naucila, hvala veliki čoveče
Picard - hvala dr što si uvek bio tu za mene
Žex - hvala ti sto si mi bio forumski brat
casual - hvala kolega flertkaro
Mad - hvala na saljivim doskocicama

mmm - hvala brate posteni na polugama koje podelismo
Uter - hvala na sundjer bobu, poklonu, ficfiricima i ostalim dragoljupcicima
Naopaki - hvala na prijateljstvu
Kojo - hvala na dzapanju i opustenoj prici iz života
Boss - hvala na iskrenosti u par navrata
MrP - hvala za kašičicu, ne pišem vise nikad kašikica
Nero - hvala na sličicama na spomenarima
Pitt - hvala na...
![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
.... " polovnjaci", to je od tebe kompliment
Roki - hvala na vrljavim ocima
Deb - haha, hvala na dobar dan i dovidjenja
![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
Mojne - hvala na butkicama
Ako sam nekog zaboravila heba ga, dugacka na kraju lista a moja glava omalena
Haha, moram nesto da pozelim...da se ovaj forum vec jednom otkoci, kad se zalaufate da ne zahebe svaki put
Aj cao
Moram reći da mi je dojavljeno za ovaj post,inače ga ne bih ni vidjela od svojih silnih,životnih,problema.
I moram reći nešto,zapitati se,bolje rečeno.Šta se sa mnom događa,jesam li uredu uopšte,kada i poslije 3 čitanja nisam baš sve skapirala?
Ok,jasno mi je da se Laki pozdravila sa svima vama,osim sa mnom.
Osim ako ono što sam označila crvenim nema neko dublje značenje.
Kako god,ćao Laki i nadam se da ćeš se vratiti kada se malo odmoriš.