| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
krenuo je vreli talas ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) 8 kao kreten se radujem vrućini al šta ču kad volem) kad pomislim na zimu dodže mi da se samoubijem odmah a ja ne mogu na ADU pa ču se utepam ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja ne volim ni kad je prehladno, ni kad je prevruće...zato je za mene proljeće idealno godišnje doba...i rana jesen... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma sve volem samo ne zimu kad je dan užasno kratak ,a dan proleti samo tako ma da mije negde da se preselim.. uff
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja ti Rab preporučam...otkad sam ovdje ni jedan dan mi nije bilo dosadno...uvijek ima nešto...evo sad je rapska fijera... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Uff... ma najlepše more imate imam ja tetku u Selce 8 dal se tako zove majku mu) al eto nikako da odem ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je...Selce...to nije daleko od mene... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e kad dodžem javljam ti se 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
devojke ljubac.. odoh :**
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Može...dogovoreno...  Ljubac Iskrice...vidimo se... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
kuc kuc ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
|