| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
of koRs.. ček da naDŽem limun ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jevoooooooo i to sa sve hledom 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajme sad mi se stvarno pije limunada, a nemam limuna doma...  Iskrice....ti si bila na nekom odmoru jel?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nisam mila,  završavala sam neke stvari po kući a i mama mi je bolesna pa po lekarima i tako sad malo kao predahnula..al dokle ni to ne znam ( dokle ću imati slobodno ) da znaš da mi fali odmor.. i gašenje telefona i da nikoga ne čujem ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ja mislila da si negdje na odmoru jer se u zadnje vrijeme ne srećemo često...doduše nisam ni ja baš toliko puno dolazila... Jel mami bolje?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ne znam šta da ti kažem( tvrdoglava je.. nikako da ostavi duvan a svašta nešto se iskomplikovalo a ona se ponaša kao malo dete) jedva čekam da sve završi.. mislim na preglede.. rezultate pa da ode kod sina malo u Nemačku i da se opusti.. jer ću onda i ja uspeti da malo dodjem sebi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh taj duhan...lako se navuć na njega...a teško odviknut...i moja mama nikako da ostavi duhan... 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma isti slučaj dodže mi da se ošamarim... kako kod tebe, kako vreme? kako ih volemm ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Danas je ubitačno toplo...točno osjećam da asfalt gori...uglavnom...zahvaljujem bogu na klimi...  Kod tebe?
|
|
|
|
|
|
|
|