Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Za vrijeme školskog sata, Perica se zagledao u učiteljicu i ne skida pogled s nje. Nakon nekog vremena, učiteljica mu priđe i upita ga zašto ju tako gleda. Perica kaže: Učiteljice, ja vas volim! Ali Perice, ja ne volim malu djecu. Pazit ćemo učiteljice, pazit ćemo!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Učiteljica kaže: Deco, danas ćemo učiti promenu glagola. Perice, ako ti pevaš, kako ćeš reći? Ja pevam. Pravilno. A ako tvoja sestra peva, kako se onda kaže? Ne krekeći!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Učiteljica proziva Pericu: Perice, juče ponovo nisi bio u školi! Baka mi je bolesna. Svaki put kad izostaneš iz škole tebi je baka bolesna. Ne verujem u to! Znam, učiteljice, i mi sumnjamo da baka glum ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nema Fate kući danima. Zabrine se Mujo i seti se da zove na mobilni: • Fato, jes' to ti? • Jesam. • Gdje si, bona?! • Evo me u Zvorniku na Savi. • Pa otkud Zvornik na Savi, valjda na Drini? • Ne znam bolan, evo ti Savo pa pitaj njega! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jedu Mujo i Fata u restoranu i Fata se zafleka, pa kaže: -Joj Mujo vidi izgledam ko svinja!!! A Mujo joj odgovara: -Da, još si se i zaflekala!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zove Mujo: - "Fato, bona, dođi da pravimo djecu". - "Neću, boga mi. Da Srbina rodim, samo mi još to treba." - "šta ti je Fato, kakvog Srbina, pa ja sam Mujo, musliman." - "šta ja znam, uvijek govoriš da ti je pun kur... Srba." ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kaže doktor Muji: - Imam radostnu vijest za vas. Vaša Fata će dobiti bebu. - Nemoguće, pa ja uvijek dobro pazim. A doktor će: - Znate, to vam je kao vožnja autom. Vi pazite, ali se drugi zalete!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mali Perica prvi put sedi u publici i sluša operu. Mama, ko je onaj koji maše štapom? Dirigent. A zašto preti onoj debeloj teti? Ma, ne preti joj! A zašto onda ona vrišti?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zaustavi pandur coveka sto je prosao na crveno i kaze mu: "Pa dobro covece imas li ti oci vidis li da si prosao na crveno?" Covek: "Izvinite, ali ja sam daltonista." Na to ce pandur: "Pa nas zakon vazi i za strane drzavljane."
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Muji i Hasi je bilo dosadno pa odlucise da odu na stadion da igraju fudbala. Nakon dolaska na stadion Mujo rece Hasi: "Zamisli sebe kao dvije ekipe, a ja cu biti 100.000 gledalaca." Haso se malo igrao sa loptom, a Mujo uze kamen pa ga pogodi u glavu. Na sto ce Haso: "Sta ti je ba, sto me pogodi?" Mujo mu odgovori: "Kako ti znas ko je te pogodio od 100.000 gledalaca!"
|
|
|
|
|
|