Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: naravno da bi povukli dim onoga..to je neupitno kako biti u Amsterdamu a ostati na pivi  Vuki..ja zaista nemam pojma o cemu pricas, ali vjerujem da je lijepo..malo cu zaguglati  Vas dvije saljem kod sebe..u kompletu, dobro bi vam dosao jedan crnac..dobro dva  to je jedan deo Bgd-a gde živi jedan mali fletrkaroš al opasan ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ako je samo jedan fletkaros u cijelo tom naselju onda mora da je opasan  Hvala na informaciji... pomalo meni i nebitan podatak jer mi nista ne znaci ta informacija, vjerovatno ti znas bolje...mozda sama adresa ima neko znacenje, ne znam....ali bas lijepo da brines pa ja bih tebe onda pravo do Novog Sada..adresu ne bih znala hahah :**
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: ako je samo jedan fletkaros u cijelo tom naselju onda mora da je opasan  Hvala na informaciji... pomalo meni i nebitan podatak jer mi nista ne znaci ta informacija, vjerovatno ti znas bolje...mozda sama adresa ima neko znacenje, ne znam....ali bas lijepo da brines pa ja bih tebe onda pravo do Novog Sada..adresu ne bih znala hahah :** Hvala Mo idem baš danaske na torticu i celoPredvečerno zahebavkanje sliČke će se gledaju noČaske kad se vrnem Mo na Tenerife ko i na prvom postu koji ovde stavih davnijeh dana ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: nemoj...radije u Amsterdamu da popijemo pice..ne bih tamo preko bare ako bas ne moram...mozda nekada  ajde bre samnom.. biTi če ti ludo a i taman da mi ublažiš strah od letenja ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nije valjda da imas strah od letenja uhh..mocan osjecaj...samo mrzim i dosadno je kad dugo traje ..najbolje da se napusis u Amsterdamu, i bez mene ces ublaziti taj strah hahahaha..neces znati jesi posla ili si dosla  ja ne znam gdje vise da vas saljem, ali sebe saljem sada na rucak..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo.. i tekako imam prvi i zadnji put sam putovala sa 13 godina kod mog oca u Nemačku da bi bila pratioc mom bratu i dan danas se sećam pritiska u ušima kad poleće avion al sad ako bi trebala da sednem u avion verovatno bi ko Nada Topčagoć se napila i znaš ono..ma boli me uvce za sve ma ja bi tebe u Bgd.. pa negde na muzikicu dobar roštilj i tako ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma da eto sad bi me svi u Bgd najbolje da se ja preselim tamo pa cete onda da me saljete nazad i sto dalje  @hmmmm, njega...njega bih poslala bilo gdje, ali sa mnom..da vidi kako ja trepcem 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja bih Molenu na Jamajku malo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo ako ces ti sa mnom... 
|
|
|
|
|
|