Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
na Senjak msm da bi joj se svidelo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: U.S. Route 66 ... opaki motor, vjetar u kosi ( necijoj  ) ... uzivaj  uh...zar to ne bese ona opasna ruta? al kad me ti saljes i u horor ako treba, ma kod samog Setha ima da odem Вучица je napisao: na Senjak msm da bi joj se svidelo ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Vucko, moze na jug, a? ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
na moreto ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kad bi mi neko objasnio ovaj Senjak od Vuki...nije mi bas najjasnije..ali cu da joj vjeruje da je lijepo  @Iskra....pravo za Ameriku...avionska karta preko Amsterdama, manje presjedanja ima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
hvala ti Mo vodim ja tebe sa sobom.. taman popijemo piČe i malo se ispričamo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemoj...radije u Amsterdamu da popijemo pice..ne bih tamo preko bare ako bas ne moram...mozda nekada 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
na Senjak.. a ona zna zašto ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
u Amsterdam, jel kao da popijete pice a garant bi povukle i koji dim onog
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
naravno da bi povukli dim onoga..to je neupitno kako biti u Amsterdamu a ostati na pivi  Vuki..ja zaista nemam pojma o cemu pricas, ali vjerujem da je lijepo..malo cu zaguglati  Vas dvije saljem kod sebe..u kompletu, dobro bi vam dosao jedan crnac..dobro dva 
|
|
|
|
|
|